E-objave

Objave iz vseh vetrov

Skuterji oziroma deli za skuterje

/
/
/
752 Views

Skuterji so zelo pripravna prevozna sredstva za mestna okolja. Ni vam potrebno ves čas prestavljati, ne porabijo veliko goriva in še lahko jih je upravljati, saj niso težki ali široki. Sicer pa so skuterji najbolj popularni na primorskem, oziroma na obali. Ne vem zakaj, vendar tam je skuterjev res ogromno.

In kot obstaja veliko ljubiteljev predelanih avtomobilov, se najdejo tudi ljudje ki imajo radi predelane skuterje. Menjava ogledala za skuter, bolj glasen izpuh, menjava luči, gume in ostalih delov za skuter. Tako boste prav hitro opaženi, če vas ne bodo že samo slišali.

Vse bolj pa so popularni tudi električni skuterji, ki jih sicer še ni veliko, toda po mojem se znajo kar dobro prijeti. Potrebno jim bo samo še malo podaljšati kilometre ki se jih da narediti z enim pomnenjem. Sicer pa, če so že tako daleč z avtomobili na elektriko, bi morali skuterje uvesti še precej prej, saj so precej lažji in ni potrebne toliko energije kot pri avtomobilu. Bi bil pa čas da se naredi nekaj v tej smeri, saj je bencin postal zelo drag, oziroma predrag. Bomo videli, pustimo se presenetiti.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar