E-objave

Objave iz vseh vetrov

Otroški vozički

/
/
/
700 Views

Ko se sprehajamo ob gozdu ali po stranskih poteh, velikokrat naletimo na mlade družine, ki peljejo otroka v vozičku in skupaj odlično preživljajo prosti čas. Svež zrak dobro dene staršema in otrokom. Otrok, ki leži oz. sedi v otroškem vozičku bo med sprehodom zaužil veliko pozitivne energije, bo veliko boljše volje in postal bo bolj krepak! Ker pa vemo da se soncu ni pametno izpostavljati zaradi škodljivih UV žarkov, je potrebno malčka zaščititi, saj če je nezaščiten lahko dobi razne izpuščaje, opekline v hujših primerih dehidracijo ali sončarico.

Rešitev je otroški voziček!

otroški vozičekKot najpomembnejše je da ima voziček določene zaščite, ki poskrbijo da otrok ni direktno izpostavljen soncu. Malčka je potrebno namazati z ustrezno zaščitno kremo (po 6. dopolnjenem mesecu), izogibati se je potrebno sprehodom v najhujši vročini, otroka je potrebno obleči v lahka in zračna oblačila, ter mu nuditi dovolj tekočine.
Poleg tega ne smemo pozabiti nase, saj tudi odrasli niso imuni na sonce in njegove negativne učinke.

Če povzamemo, potrebno se je dobro zaščititi, le tako lahko koristimo mnoge zelo pozitivne učinke sonca, tako da hitro pripravite malčke in njihove vozičke, ter se odpravite na sprehod.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar