Savna

Wellness center Beli Lotos oziroma Wellness Kranj vam poleg raznih vrst masaž, kopeli, manikure in pedikure ponuja tudi finsko in zeliščno savno.

Finska savna je predvsem priporočljiva za vse, ki bi si radi očistili telo in kožo, poleg tega pa poskrbeli tudi za krvni pritisk. Pri pogostem savnanju v finski savni moramo paziti, da se naša koža ne izsuši preveč. Finsko savno lahko obišče vsakdo, ki nima resnejših težav z zdravjem. Temperatura zraka v finski savni se običajno zadržuje nekje med 70 in 100 stopinjami Celzija. Relativna vlažnost zraka pa je dokaj nizka, in sicer med 5% in 20%. Za več informacij si oglejte video Beli Lotos.

Zeliščna savna je savna s kombinacijo zelo prijetne toplote, vlage in naravne pare zelišč. Zaradi teh lastnosti je zelo priljubljena in zaželena na začetku ter na koncu kopeli ali po masaži. Primerna je tudi za vse, ki ne prenašajo visokih temperatur, priporočena pa je tudi vsem, ki imajo težave z dihali. Zeliščna savna lahko služi tudi kot predpriprava na finsko savno. Povezava: Savna Kranj

Leave a Reply