Žirafa za pivo

Ste tudi vi eden izmed ljubiteljev piva? Verjetno je odgovor da, kljub temu pa se velikokrat zgodi, da imate s pivom veliko dela. Namreč skrbeti, da bo vedno hladen ter da ga bo dovolj na zalogi, ni mačji kašelj. Še večja težava pa nastane, ko gostite vaše prijatelje in so vsi kar naprej žejni in iščejo pivo. Z žirafo za pivo, se bo ta agonija končala. Vanjo lahko zlijete kar 3,5 litov piva, kar zadostuje za 7 pločevink po pol litra. Poleg tega pa za vroče poletne dni, ko pripravljate piknik, dodajte še nekaj kock ledu, tako bo pivo ostalo hladno. Ogromna prednost žirafe za pivo je tudi, da vam ni potrebno skrbeti za pivo. Saj več litrov zadostuje za kar nekaj časa. Poleg tega je pitje iz žirafe veliko bolj zabavno. Za hitro točenje se uporablja pipica ter trden in masiven podstavek, ki skrbi, da se ne bo prevrnila.
Prav tako je žirafa za pivo odlična za darilo za moške. Posebno za tiste ljudi, katere veste, da jim pivo veliko pomeni. Če ste razumevajoča partnerica, žena ali punca, vam svetujemo, da vašega partnerja razveselite z žirafo za pivo. S tem mu boste izkazali pravo ljubezen in razuemvanje.
Poleg osebne uporabe, pa se jo uporablja tudi v pubih ali diskotekah. Z žirafo za pivo boste prodali naenkrat več litrov piva. Poleg tega bo potrebno manj dela s streženjem piva, žejnim moškim ali ženskam. Odlične so za praznovanje rojstnih dni, piknikov ali pravih moških večerov. Pravijo, da če si pravi moški, žirafo za pivo moraš imeti.

Leave a Reply