E-objave

Objave iz vseh vetrov

Brezžične slušalke

/
/
/
722 Views

Predvsem najstniki imajo navado, da v svoji spalnici zelo radi poslušajo glasbo. In pri tem navadno ne gre za umirjeno in tiho poslušanje klasične glasbe. Ponavadi gre za hreščečo in nadvse glasno glasbo, ki jo razumejo le oni. Poslušati pa jo morajo tudi vsi preostali družinski člani, nemalokrat pa tudi sosedje. Pa, če si tega želijo ali pa ne. Najstniki pač nimajo pretiranega občutka za ves preostali svet. Ob glasni glasbi tako prav radi še malce zaplešejo.

K sreči pa obstaja rešitev vsaj za to, ga glasbo slišijo le tisti, ki jim je namenjena. In to so slušalke. Seveda ne klasične, saj se ob kratki žici nikakor ne da plesati. Tako, da je najbolje, da se najstnikom ob novem glasbenem stolpu podarijo tudi brezžične slušalke. Z njimi na glavi se bo tako lahko še bolj poglobil v poslušanje glasbe. Plesni koraki bodo sicer še naprej odmevali po hiši, za vse ostale nevšečnosti pa bodo brezžične slušalke izvrstna rešitev.

Brezžične slušalke pa nam pridejo prav tudi drugje. Tek oz. šport je ena izmed takih stvari, kjer ne želimo imeti na sebi veliko stvari, ki bi nas ovirale. Ena izmed teh stvari so kabli. Z brezžičnimi slušalkami se temu z lahkoto izognemo. Trenutno najbolj podprta tehnologija brezžičnih slušalk je Bluetooth. Čeprav je včasih veljalo, da se kvaliteta zvoka s prenosom brez kabla porazgubi, je ta razlika pri slušalkah višjega cenovnega razreda zanemarljiva.

Sam že kar nekaj let uporabljam slušalke brez žic in vam jih toplo priporočam.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar