E-objave

Objave iz vseh vetrov

Razlika med klasično in moderno kuhinjo

/
/
/
813 Views

Klasična kuhinja, kot jo lahko najdete na Pohištvo Potočnik, se zelo dobro poda v skoraj vsak dom, ne glede na to kakšen barvni okus imate. Klasične kuhinje dajejo izjemen videz zaradi bogatih oblik, prav tako pa prinašajo videz zrelosti. Po navadi so barvni odtenki klasične kuhinje naravne barve, kar pomeni od rjave, bele, kremne pa vse do vanilijeve barve. Te kuhinje pomirjajo, dajejo topel in domač občutek, prav tako kot tudi moderne kuhinje. Razlika med klasični in modernimi kuhinjami je ta, da je moderna kuhinja bolj sodobna in se prilega le bolj modernim domovom. Poleg tega pa moderna kuhinja vsebuje (poleg bele barve) tudi bolj žive odtenke kot so na primer rdeča, zelena, modra, prav tako pa ima bolj ostre oblike, vsebuje tudi razne LED lučke, ki nam dajejo občutek iger s svetlobo in pa ima bolj moderne in napredne kuhinjske aparate. Z oblikami, barvami in detajli moderne kuhinje se lahko »igramo«, saj lahko vsebuje skoraj vse kar nam srce poželi.

V modernih kuhinjah so pogosti tudi kamniti dodatki in police. Čeprav so le-ti “hladni” pa vsekakor popestrijo prostor. Čiščenje in vzdrževanje kamna je izjemno enostavno, gre pa za enega izmed najbolj obstojnih materialov.

Ne glede na to ali izberete moderno ali pa klasično kuhinjo, zelo pomembno je, da izberete obrtnika, ki vam bo izdelke izdelal kvalitetno. Takih ni malo, le poiskati jih morate.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar