E-objave

Objave iz vseh vetrov

Vrste masažnih aparatov

/
/
/
835 Views

Masažni aparati ali masažerji so aparati, ki masirajo naše dele telesa, hkrati pa jih tudi sproščajo, simulirajo, poživijo mišice in preprečujejo bolečine. Oglejte si ugoden masažer za telo.

Poznamo več vrst masažnih aparatov:
– masažni aparati za noge
– masažni stoli
– masažni aparati za hrbet
– masažni aparati proti celulitu
– ročni masažerji

Dokazano je tudi, da masažni aparati preprečujejo stres , utrujenost in pomladijo kožo. Masažni aparati se med seboj zelo razlikujejo:
Masažni aparat za noge je podoben nekakšni posodi, v katero nalijemo vodo. Nato masažerja vključimo v elektriko in tako se začne masaža, ki odpravi utrujenost nog in poskrbi, za boljšo cirkulacijo krvi v nogah.
Masažni stoli so stoli, ki ponujajo masažo celega telesa. Telesu nudijo sprostitev in udobje, v ležečem ali sedečem položaju.
Masažni aparat za hrbet nudi masažo hrbtu, rokam, vratu. Takšni masažni aparat so največkrat prenosni masažerji, ki jih lahko uporabljamo kjerkoli, doma, v službi, v avtu itd. Ti masažerji sproščajo mišice, odpravljajo stres in pospešujejo krvavitev celotnega telesa.
Masažni aparati proti celulitu so masažerji, ki s tresenjem in vibracijam odpravljajo celulit na nogah, trebuhu in tako dalje.
Ročni masažerji so aparati, ki jih držimo v rokah in z njim masiramo katerekoli dele telesa želimo (vrat, noge, hrbet,  itd.).

Pri masažnih aparatih lahko nastavimo hitrost oziroma moč masaže, ki jo želimo in pa tudi čas. Cene masažnih aparatov so si med seboj zelo različni. Ročne masažerje lahko dobimo že za 30 evrov, medtem, ko najcenejši masažni stol dobimo za dobrih 200 evrov, kar pa ni veliko, sploh če gre za naše zdravje.

Še boljša opcija pa je masaža, kjer se vam posveti prava oseba, ki začuti nepravilnosti na vašem telesu in vas tako spravi do boljšega počutja.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar