E-objave

Objave iz vseh vetrov

Mali oglasi za prodajo in nakup izdelkov

/
/
/
737 Views

Ste že kdaj uporabili male oglase? Ste mogoče že kdaj kupovali preko tovrstnih spletnih strani, kjer so prisotni samo spletni mali oglasi?
Mali oglasi so prisotni v različnih medijih, a najbolj priljubljen medij za različne oglase je internet. Internet omogoča, da uporabnik vidi le aktualne male oglase, saj so mali oglasi v nekaj dni starem časopisu že zastareli. Seveda se tudi na internetu lahko zgodi, da je nek oglas že potekel, a je to precej manj verjetno, saj ima uporabnik oz. prodajalec, ki je oglas oddal možnost, da tudi sam oddan oglas izbriše, s tem pa se izgone morebitnim potencialnim kupcem in klicem, ki mu ne koristijo več.

Internetni mali oglasi so bolj ažurni od časopisnih tudi zato, ker lahko nek prodajalec oglas odda vsak dan, ne glede na uro ali dan v tednu. Za razliko od časopisnih oglasov, ki izhajajo le na točno določen dan v tednu ali mesecu, so tako novi oglasi bolj enakomerno razporejeni in tudi možnosti za to, da bi posamezen oglas pozabili oddati, je precej manj.

Mali oglasi so mesto, kjer se srečata prodajalec in kupec. Pomembno je, da je na tem mestu prisotnih čim več kupcev in prodajalcev, saj le oboji skupaj ustvarjajo nakupne in prodajne priložnosti. Internetni mali oglasi tudi s tega vidika pridobivajo na pomembnosti, saj je vsak dan več ljudi, ki se zavedajo prednosti internetnih malih oglasov.

Če še vedno vztrajate na časopisnih oglasih, ni potrebe po tem, da bi opustili to navado, a kljub temu preverite tudi internetne oglase, da ne zamudite kakšne dobre priložnosti.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar