E-objave

Objave iz vseh vetrov

Izbira pravega ponudnika je pomembna tudi pri naročniških paketih

/
/
/
661 Views

Izbira pravega ponudnika je pomembna tudi pri naročniških paketih, če ni v tem primeru pomembna še celo bolj. S sklenitvijo naročniškega paketa se namreč obvežete, da boste vsaj še nekaj časa, običajno dve leti oz. 24 mesecev, uporabljali in plačevali račune pri izbranem mobilnem operaterju.

Nujno je, da upoštevate vse stroške, ki jih boste imeli pri sklenitvi pogodbe in vedno preberete tudi morebiten droben tekst, ki se skriva v ponudbi ali pogodbi. Včasih se lahko zgodi tudi to, da je tisti telefon, ki ga želite vi kupiti, pri nekem, sicer dražjem ponudniku mobilne telefonije, celo bolj ugoden. To se lahko zgodi v času kakšne akcije ali pa kar tako, zato vedno dobro preglejte vse ponudbe na trgu.

Izbira pravega ponudnika je pomembna tudi pri naročniških paketih, saj lahko v času trajanja pogodbe nastanejo tudi kakšni nepredvideni stroški. Upoštevajte tudi morebitne zamudne obresti, ki se med temi podjetji razlikujejo in stroške, ki nastanejo ob morebitni izgubi sim kartice, saj prav gotovo ne želite zaradi tega plačevati nerazumljivo visokih zneskov.

Izbira pravega ponudnika je pomembna tudi pri naročniških paketih, a k sreči ali pa na žalost je izbira v Sloveniji omejena na le nekaj ponudnikov. Majhno število ponudnikov ima določene prednosti in tudi slabosti. Med prednosti lahko štejemo to, da lahko v bistveno krajšem času in bistveno bolj natančno preverimo vse ponudbe na trgu in izberemo res tisto, ki je najbolj primerna za nas. Zaradi omejenega števila teh podjetij pa je vedno nevarno, da pride do kakšnih kartelnih dogovorov in dviga cene, ki jo najbolj občutijo uporabniki, v takšnem primeru vseh mobilnih operaterjev.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar