E-objave

Objave iz vseh vetrov

Vsi popusti

/
/
/
628 Views

Spletnih strani, kjer so objavljeni različnih popusti, je ogromno in skoraj vsak mesec se pojavi še kakšna nova. Iskanje prave ponudbe je tako izjemno naporno, saj so vsi popusti zanimivi in težko ločimo med tistim kar zares potrebujemo in tistim, kar bi kupili le zaradi tega, ker je takšno znižanje.

K sreči obstajajo strani, kjer so objavljeni vsi popusti. Vsi popusti oz. večina le-teh na eni strani je lahko precej bolj pregledna. Logična razdelitev po kategorijah vam precej skrči izbor, saj če iščete kakšen popust pri potovanjih, ne želite prebirati raznih ponudb o ugodnih masažah, kulinariki in podobnem.

Takšne strani, kjer so objavljeni vsi popusti, imenujemo tudi agregatorji ali zbirniki popustov. Najboljši izmed njih se redno posodobijo in vam nudijo samo aktualne popuste, ki jih lahko tudi sami poiščete na raznih spletnih straneh, a v tem primeru morate poznati vsaj nekaj deset spletnih strani, katerih primarna dejavnost je posredovanje ponudbe s popusti.

Alternativna metoda, ki je prav tako učinkovita in nekoliko bolj pregledna, saj se pregled ponudbe razbije v več ločenih elektronskih sporočil je to, da se registrirate na vseh takšnih straneh in označite, da želite ponudbo prejemati na vaš elektronski naslov. To je lahko za marsikoga precej neprimerno, če ne želi svojega email naslova vpisati kar tako in ga zaupati neznancem. Pogosto se lahko tudi zgodi, da kakšna ponudba pristane v mapi z vsiljenimi sporočili in jo zaradi tega spregledate.

Prejem elektronskih sporočil vam omogočajo tudi takšni agregatorji, v prihodnosti pa lahko pričakujemo, da bomo lahko izbrali le tista področja, ki nas najbolj zanimajo in bomo dobivali po elektronski pošti le takšne ponudbe.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar