E-objave

Objave iz vseh vetrov

Sušilec za lase je obvezna oprema vsake kopalnice

/
/
/
587 Views

Sušilec za lase je pripomoček, ki ne sme manjkati v predalu nobene ženske. V kolikor imate daljše lase, je sušilec za lase še toliko bolj pomemben. Večkrat pride prav tudi moških, a običajno imajo oni precej krajše lase in prav zaradi tega tudi bistveno manj težav s sušenjem.

Za domačo uporabo bo dovolj kakšen bolj ali manj kakovosten sušilnik las. Žal pa sušilci las običajno niso dovolj za uporabo v frizerskih salonih. Če se želite tudi sami profesionalno ukvarjati s to dejavnostjo ali se z njo že ukvarjate, boste morali nekoliko več denarja investirati v to opremo. Havba za sušenje las je pripomoček, ki ga boste nujno potrebovali, saj bo v nasprotnem primeru resno delo v vašem salonu zelo težavno.

Sušilec za lase je naprava, ki jo lahko kupite v različnih trgovinah. Kljub temu morate biti pri nakupu pozorni na kar nekaj tehničnih lastnosti. Predvsem v primeru, če kupujete v tujini ali celo zunaj meja EU, boste pri tem morali upoštevati tudi določena pravila, ki veljajo za uvoz tehničnih izdelkov v EU.

Pri uvozu pričakujte še nekaj stroškov, ki jih boste gotovo utrpeli. Prvi strošek je poštnina, ki je lahko iz oddaljenih držav precej visoka. Prav tako boste pri uvozu plačali tudi davek na dodano vrednost oz. DDV in še nek carinski prispevek. Prav zaradi vseh teh dodatnih stroškov, ki nastanejo ob nakupu različnih izdelkov v tujini, se takšnih stvari ne splača uvažati, saj jih lahko zelo ugodno kupimo že pri nas. Poleg tega vedno obstaja tveganje, da nam prodajalec sploh ne dostavi naročenih izdelkov, plačilo pa je skoraj vedno vnaprej.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar