Izdelava spletnih strani zastonj

Ali se vam zdi čudno, zakaj bi nekdo izdelal spletno stran zastonj? Namreč vsi ljudje delamo za to, da dobimo določeno plačilo, kajti denar je sveta vladar, no, vsaj tako pravijo, v današnjem času pa lahko opazimo, da je to bržkone res.

Prelepo, da bi bilo res

Ne bodite preveč presenečeni, če boste zasledili ponudbo za izdelavo spletnih strani zastonj. To ne drži popolnoma. Po navadi resnično izdelajo nekakšno osnovno predstavitev, vendar to ni to, da bi na koncu lahko rekli hvala in zaključili s poslom, nasprotno, ob tem si ponudniki hočejo zagotoviti še naročilo drugih stvari, ki pa so seveda plačljive. Torej naj vas ne zavede stavek, da vam izdelajo spletno stran brezplačno. Mnogi ob tem ponujajo, da vam do nekje 2 do 4 strani izdelajo, dodajo samo osnovne informacije, vendar pa si ob tem morate pri tem ponudniku zakupiti kakšno gostovanje, ali kakšno drugo storitev. A osnovna ponudba za brezplačno izdelavo spletnih strani navadno ne zagotavlja profesionalno izdelane strani, temveč le vnos osnovnih podatkov v prednastavljeno predlogo.

Želite izvedeti več o izdelavi spletnih strani kliknite tukaj.

Zaželite si več, da bi imeli na tej strani več vsebine, drugih možnosti in še nešteto stvari, ki bi jih lahko napisali, no, in takrat se prične računanje. To je zelo dobra poslovna priložnost, pri kateri ponudnik resnično pritegne kupca, mu izdela golo osnovo, na kar se kupec odloči, da želi več na svoji izdelani spletni strani, ob tem nastanejo stroški in seveda je tako posel pridobljen. Takšne ponudbe sicer niso potegavščine, treba pa je biti pri naročilu kakršne koli brezplačne storitve izjemno pozoren – morda se že v drobnem tisku skriva dogovor, da boste v primeru zadovoljstva sprejeli novo, plačljivo ponudbo.

Leave a Reply