E-objave

Objave iz vseh vetrov

Trenirke za udobno počutje

/
/
/
686 Views

Trenirke so za marsikoga najbolj prijetno oblačilo. Moram vam priznati, da to velja tudi zame. So enostavne, jih hitro oblečemo, so mehke in nas ne ovirajo pri gibanju. Ženska in moška trenirka se med seboj niti bistveno ne razlikujeta, če seveda odmislimo barve in velikosti.

Prav tako kot mi se tudi otroci najbolje počutijo in najlažje gibajo ravno takrat, ko nosijo trenirke. Na srečo vseh staršev so trenirke tudi oblačila, ki veljajo za bolj ugodne. Kljub temu lahko nekatere priznane vrste presežejo ceno drugih oblačil. Med takšne bolj kvalitetne prav gotovo sodi tudi Adidas trenirka, Puma in podobne.

Ne glede na to, kako radi nosite to vrsto oblačila in kako dobro se v njej počutite, jo raje uporabljajte le doma, na družinskih obiskih ali pri prijateljih ali pri raznih športnih vadbah kot je npr. fitnes, tek, kolesarjenje ali kaj podobnega. Za trenirke velja, da ne sodijo v poslovni svet in prav zaradi tega naj to ne bo tisto oblačilo, s katerim se boste odpravili v službo. Ne glede na vrsto dela, ki ga opravljate, vam lahko trenirka pri karieri prej škodi kot koristi.

Tudi v nakupovalno središče ali center mesta se ne odpravite v trenirki in tudi za vse druge izlete ali aktivnosti raje premislite, če je to res pravo oblačilo za ta dogodek in če boste mogoče edini med številnimi, ki boste nosili to vrsto oblačila.

Vsekakor pa vam bo doma trenirka olajšala številna opravila in tudi precej bolj udobno se boste počutili, tako med delom kot med uživanjem na sedežni in gledanjem televizije.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar