E-objave

Objave iz vseh vetrov

Zakaj slovenska postelja

/
/
/
776 Views

1. Največji izbor vzmetnic na Slovenskem trgu glede na izbor materiala:

(iz HR-hladno pihane pene, latexa,  bonel vzmetenje, šlarafijsko vzmetenje , žepkasto vzmetenje , kroglično ležišče – priznanje s strani ortopedije, najstarejša izdelava postelje iz volne Merino in Jezersko Sovčavske volne).

2. Poleg že znanih artikel-nov v našem asortimanu možnost izdelati ležišče točno na željo stranke ( s posvetom tehnologa, da je ležišče idelano po jusu, glede na čas uporabnosti)

3. Izdelava vseh vrst mer nadstandardne in standardne mere vzmetnic ( v najhitrejšem možnem času za dobavo v Sloveniji.)

4. Izdelano v Sloveniji (s Slovensko tehnologijo, z lastnim razvojem z več kot 150 letno tradicijo, z največjo možno kvaliteto)

5. Ob samem nakupu in lažji odločitvi strankam nudimo pomoč izobraženi svetovalci, ki si vzamejo čas in skupaj poiščejo najboljši izbor za kvalitetno in zdravo spanje, za vsako stranko posebej.

6. Konkurenčne cene , možnost plačila na obroke brez obresti in gotovinske ugodnosti glede popustov.

7. V našem izboru najdemo ležišča za vso populacijo strank (za otroke, za mladino,za srednjo populacijo in starejšo populacijo, izdelujemo ležišče za različne namene;  za hotele, zdravelišča, dom upokojencev, vrtce,masažne salone, domačo uporabo, apartmaje..

8. Ker imamo svojo razvojno službo v hiši se trudimo izdelati pri  novem ležišče, katero je dodano z  kvaliteto spanja; tako smo lansko leto izdelali patentiran izdelek z imenom KRKA  ta sistem ležišča predstavlja najvišji dosežek v razvoju optimalnega ležišča za zdravo spanje;saj nam umogoča najboljšo možno podporo telesa med spanjem.Prilagodi se katerikoli obliki telesa ne glede na telesno težo in omogoča drastično zmanjšanje pritiskov na vretenca hrbtenice.

9. Pri nakupu ležišča je možen preizkus ležišča v dobi 1-3 tednov,( to je čas, ko se stranka prevaja na nov način spanja) če se ugotovijo spremembe je možnost brezplačno zamenjati jedro v drugo trdoto.

10. Pri samem nakupu stranka prejme kupon za dodatni popust 4%

katerega lahko prinese na prijatelja, starše… in s tem omogoči, da ima že nova stranka moč kupiti z dodatnim popustom.

11. Izdelujemo tudi, pregrinjala,nadvložke,vzglavnike,rjuhe.

Pri teh izdelkih imamo možnost tudi za nestandardne mere (to nam omogoča ker imamo lastno šivalnico )

12. Ponujamo tudi tapetnišče storitve (možnost popravila ali nova izvedba.)

13. Izdelujemo tudi program za ladje, jadernice (ležišča po šabloni.)

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar