E-objave

Objave iz vseh vetrov

Z lepo torbico po svetu

/
/
/
689 Views

Modne torbice so bile še do nedavnega domena žensk in v manjši meri le najbolj modno ozaveščenih moških. V zadnjem času pa so postale priljubljen modni dodatek vse več moških. Torbica lahko uspešno nadomesti prepolne žepe in nam pomaga pri boljši organiziranosti. Včasih pa je lahko samo del oblačila, s katerim izgledate bolje. Moške torbice lahko kupite v različnih barvah, oblikah in za vse priložnosti. Praktičnost torbice pa prilagodite svojim potrebam.

Ženske torbice so po drugi strani trdno usidrane v kulturo oblačenja že nekaj desetletij, če ne stoletij. Sčasoma se je prelevila iz preproste torbe za nošnjo vsakodnevnih namernic v modni dodatek, ki so ga modne hiše, hitro pograbile in spremenile v obvezen dodatek vsake ženske. Poznamo nešteto velikosti torbic. Od najmanjših mikro torbic, samo za šminko, do resnično velikih bisag v katere lahko spravimo ogromno materiala. Z njo se lahko odpravimo tuni na fakulteto saj z lahkoto vanje pospravimo knjige za celoten dnevni kurikulum. Je pa nošnja težke torbice na rabi lahko slaba za hrbtenico.
Materiali so različni, najbolj so priljubljene usnjene torbice, ki pa jih počasi izrivajo modernejši bolj človeku in naravi prijazni materiali. Ob takšnih torbicah se tudi veliko prijetneje počutimo, saj pri njihovi izdelavi ni za naše potrebe umrla nobena žival.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar