E-objave

Objave iz vseh vetrov

Popularni motivi za igrače iz pliša

/
/
/
736 Views

Med najbolj priljubljene igrače iz pliša spadajo tiste, ki posnemajo živali. Obstajajo namreč igrače iz pliša v obliki živali, ki so celo tako velike, kot je velika žival v realnem svetu. Takšne igrače iz pliša otroke še posebej razveseljujejo, saj dobi igra čisto novo dimenzijo. Poleg tega pa se otrok veliko nauči o tem, kakšnega videza so živali v resnici.

Otroci imajo zelo radi tiste igrače iz pliša, ki posnemajo živali, ki jih poznajo iz raznih risank, otroških knjig in otroških filmov. Nakj takšnih lahko zasledimo v spletni otroški trgovini, kjer je ponudba preglednejša od brskanja po košari. Predvsem se navdušujejo nad liki iz sveta Walta Disneya. Vsak otrok bo navdušen nad plišastim Bambijem, ki ga pozna iz risank. Takšna igrače iz pliša je odlično darilo za rojstni dan ali pa kakšno drugo priložnost. Drugi otroci imajo radi igrače iz pliša, ki posnemajo Dumbota, znamenitega malega slona iz risank. Spet drugi pa bodo navdušeni nad levčkom Simbo. Nikoli pa ne zastara niti slavna Miki miška ali pa pes Pepe oziroma njegov kolega Pluton. Te igrače iz pliša lahko skupaj predstavljajo odličen ansambel za igranje.

Pri nakupu igrače iz pliša morate biti pazljivi na to, da jo kupite od podjetja, ki se nahaja znotraj Evropske unije. Le na tak način boste zagotovili to, da je material, iz katerega so igrače iz pliša izdelane, neoporečen. Podjetja, ki prodajajo igrače iz pliša znotraj Evropske unije morajo zagotoviti strogi zakonodaji, ki ureja standarde materialov, ki so dopustni za otroške igrače iz pliša. Le tako boste lahko prepričani, da so igrače iz pliša, s katerimi se igrajo vaši otroci povsem varne in neoporečne za njihovo zdravje, ki je v prvih letih še zelo krhko.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar