E-objave

Objave iz vseh vetrov

Portal Piknik-prostor.si

/
/
/
686 Views

Na spletnem naslovu Piknik-prostor.si je portal, ki želi ponuditi kar najboljše piknik prostore in to z najboljšo animacijo ter kulinariko. Portal nudi dolgotrajno sodelovanje, torej menjavo lokacij, podjetjem in posameznikom. Kot garancija za vaš odličen dogodek pa je lahko pohvala že več kot 200 izvedenih piknikov. Piknik-prostor.si odgovori na vaše povpraševanje v štiriindvajsetih urah.

Komu so namenjeni piknik prostori? Seveda so piknik prostori namenjeni vsem, pa naj bo to manjša skupina ali večja poslovna skupina. Portal poskrbi za organizacijo piknika do 1000 oseb in sicer za različna praznovanja ter razne športne, poslovne ali motivacijske dogodke. Piknik pa ni le peka na žaru v naravi, ampak je mnogo več. Prostore za piknik, ki jih ponuja portal, lahko uporabite tudi za piknik poroko, team building, poslovno druženje, praznovanje abrahama, zlato poroko, končni izlet šole, sindikalni izlet in podobno.

Kako pa je s kulinariko na pikniku oziroma dogodku? Za hrano poskrbijo profesionalni kuharji. Portal piknik-prostor.si poskrbi za klasično in morsko hrano z žara, vegetarijansko hrano z žara, lokalni domači narezek, mesno in morsko hrano izpod peke, jedi na žlico iz kotla, izbrana vrhunska vina in žganja ter za drugo hrano po vaših željah, med kar pa portal prišteva tudi mehiško, tajsko in drugo eksotično hrano. Obiščite portal piknik-prostor.si še danes!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar