E-objave

Objave iz vseh vetrov

Astrologija je osnova za vedeževanje

/
/
/
676 Views

Že prve civilizacije so se naslanjale na astrologijo kot zelo staro vedo in jo uporabljale za vedeževanje. Astrologija je temelj za izdelavo horoskopa. Položaji planetov nam prikazujejo našo prihodnost. Astrologija ima veliko vej. Vse veje se ukvarjajo z napovedovanjem in videnjem v prihodnost.

Elekcijska astrologija.

Že Babilonci so uporabljali to vejo astrologije. Ta veja poskuša najti ustrezen datum za dogodek ki se bo šele zgodil. Na vse to ima zelo velik vpliv položaj Lune. Ta princip so uporabljali za napovedovanje vojn in različnih pohodov in bitk. Danes se ta tehnika uporablja za vedeževanje pomembnih dogodkov; poroke, poslovni sestanki, pomembne pogodbe,… Izrišemo posebno astrološko karto in z njeno pomočjo poskušamo najti ta pravi trenutek za prihajajoči dogodek.

V zgodovini so uporabljali astrologijo za izdelovanje horoskopa vladarjem in bogatim. Revnim in običajnim ljudem se ni dalo narediti horoskopa saj niso poznali datuma svojega rojstva. Kaj šele, da bi poznali uro svojega rojstva.
Poznan je tudi horoskop, ki temelji na času in kraju postavljenega vprašanja. Ta veja astrologije se imenuje horarna astrologija in je svoj razcvet doživela v 17. In 18. stoletju. William Lilly je bil eden najbolj poznanih horarnih astrologov. Postavi se eno vprašanje in se mora to vprašanje nanašati na aktualno situacijo. Pomembna je energija časa v katerem se je postavilo vprašanje. V tej energiji se nahaja tudi odgovor na zastavljeno vprašanje. Odgovori se lahko samo z da ali z ne. Ponudi pa nam več informacij o prihajajočem dogodku. Zelo se jo uporablja za vedeževanje ali se bo našlo pogrešane ljudi, stvari, … Za uspešno vedeževanje je potrebno poznati osnove in pravila tradicionalne astrologije.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar