Hervis Maribor

Pestra in konkurenčna ponudba na področju športa in mode, strokovno znanje ter aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja, so opisi za katerimi stoji mednarodno podjetje Hervis. Podjetje Hervis d.o.o. ima že štiridesetletno tradicijo in je s 16 prodajnimi mesti postalo največja veriga trgovin za prodajo športne opreme ter oblačil za šport in prosti čas.

Hervisova ponudba je vedno aktualna, prilagajajo kupcu ponujajo vodilne in popularne blagovne znamke po najbolj ugodnih cenah. Zvestim in stalnim kupcem v svoji ponudbi športnih artiklov za alpsko smučanje, modo, fitnes, pohodništvo, tek ter široko paleto športnih oblačil, športne obutve in športnih naprav, nudijo še servisne storitve.

Za vse tiste, ki bi radi bili deležni še dodatne privlačne ugodnosti kot so letni bonus, znižane cene atraktivnih izdelkov, kuponov za cenejše nakupe in še mnogo več, ponujajo brezplačno članstvo v Hervis SportsClub. Izmed vseh prodajnih mest Hervis, poiščite vam najbližjega. V Mariboru najdete Hervis v nakupovalnem središču Europark in nakupovalnem centru Qlandia. Kliknite na povezavo za več informacij http://www.europark.si/si/hervis-maribor

Leave a Reply