E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kartuše

/
/
/
701 Views

Vsi vemo da za tiskanje raznih dokumentov in slik iz računalnika potrebujemo strojno opremo, ki ji rečemo tiskalnik. Poznamo laserski, iglični in brizgalni tiskalnik. Laserski tiskalnik za delovanje potrebuje toner, brizgalni potrebuje kartuše, iglični pa črno kartušo.

Različni ponudniki (kartuše lahko kupite tudi na spletni strani http://www.tiskajpoceni.com/) vam ponujajo kartuše priznanih blagovnih znamk, v ponudbi najdete tako originalne kartuše, kompatibilne oziroma nadomestne kartuše in obnovljene kartuše. V kolikor se odločite za originalno kartušo boste plačali več denarja vendar boste dobili kartušo, ki popolnoma ustreza vašemu tiskalniku.

Pri nakupu kompatibilne kartuše boste plačali manj denarja, dobili pa več, lahko pa pride do odstopanja barv in kontrasta. Kar se tiče obnovljenih kartuš, se lahko odločite da kupite set s pripomočki za ponovno polnjenje kartuše in kartušo obnovite sami, ali pa to malce umazano delo prepustite strokovnjakom in se odločite za nakup že obnovljene kartuše. Izbira je vsekakor na vas in je odvisna od vaših potreb in navad.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar