E-objave

Objave iz vseh vetrov

Tekaški bidoni in nahrbtniki

/
/
/
777 Views

Tek je pri ljudeh prisoten že od samega začetka časa. V današnjih časih, ko ne lovimo zveri ali bežimo pred njimi nam tek zagotavlja učinkovito vrsto vadbe. Tako kot smo ljudje različni, poznamo tudi različne vrste tekov. Nekaterim je to način rekreacije, drugim način življenja, tretjim pa premagovanje razdalj na poti v službo ali obveznosti.

Na daljših tekih, kot so maraton, pot v službo ali samo dolgotrajen trening, potrebujemo prostor za osebne predmete. Običajno so tekaška oblačila majhna, hlače ohlapne, da nam omogočajo nemoteno gibanje, majice pa oprijete da učinkovito odvajajo znoj.

V nahrbtnike namenjene tekačem lahko pospravimo osebne predmete, kot sta denarnica in telefon, dodatno pijačo ali oblačila, energijske ploščice, sadje ali katerokoli drugo hrano. Tekaški nahrbtniki naj bodo lahki in kompaktni, telesu pa se morajo prilegati karseda tesno, da ne ovirajo našega gibanja. Tesno prileganje je potrebno tudi zato, da ne pride do poškodb in odrgnin naše kože. Izbira tekaških nahrbtnikov je velika, kupimo pa tiste, ki najbolj ustreza našim potrebam. Običajno imajo nahrbtniki za tek več stabilizacijskih pasov, ti nam omogočajo trdno pričvrstitev ob telo.

Svetujem vam, da kupite nahrbtnik z bidonom ali mehom za vodo, saj lahko steklenica priljubljene pijače ovira naše gibanje s tem, ko se premetava po nahrbtniku. Vgrajeni tekaški bidoni ali mehi so zelo praktični, na voljo imamo različne kapacitete, ki zadostijo vsem našim potrebam.  Čiščenje in dotakanje pijače pa je enostavno in prilagojeno uporabniku.

Z pravim nahrbtnikom lahko vsaj malenkost olajšamo našo športno aktivnost in se med potjo ustavimo na kakšen sladoled ali prigrizek, smo dosegljivi na telefon in vedno hidrirani.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar