E-objave

Objave iz vseh vetrov

Dopust ob idilični reki Soči

/
/
/
688 Views

Ni ga Slovenca, ki nebi poznal omenjene reke. V svojih verzih jo je opisoval že znameniti pesnik Simon Gregorčič in tega mu definitivno ni zameriti. Najčistejša reka v Slovenji s svojo smargadno barvo navduši prav vsakogar. Veliko ljudi si zamišlja dopust  samo ob morju, vendar je dopust v gorah in ob rekah lahko še mnogo lepši. Dopust v naravi vam omogoča nešteto aktivnosti, kot so kopanje v rekah, pohodi v naravo, lokostrelstvo, adrenalinski parki in mnogo več.

Eden izmed takih je tudi apartma Pri Leju, v njegovi bližini se lahko poleg omenjenih aktivnosti udejstvujete tudi v golfu, jahanju, športnem plezanju, nordijski hoji, jadralnem padalstvu, zmajarstvu, raftingu, ribarjenju, soteskanju, bungeejumpingu in še mnogo več. Pa povejmo nekaj o samem apartmaju, ta je moderen in nedavno zgrajen. Velikost prostorov in bivalnih namestitev je primerna za pare ali večje družine ter skupine, trenutne kapacitete omogočajo nočitev do sedmim osebam. Pokrit parkirni prostor zagotavlja varnost vašim prevoznim sredstvom pa naj bo to motor, avto ali karkoli drugega. Klimatske naprave skrbijo za prijetno ozračje v prostoru, vrt pokrit s teraso pa je nepogrešljiv pri poletnih piknikih. Popolna žar oprema ter pogled na okoliške planine ter čudovito naravo vam zagotavlja nepozabno izkušnjo.

Za vse podatke o apartmaju ter obširno galerijo slik vam svetujem, da obiščete njihovo spletno stran prileju.si. Na njej boste našli še mnogo drugih aktivnosti, katerih se lahko udeležite. Rezervacije potekajo prek interaktivnega koledarja, na njem v momentu vidite proste termine, izračuna pa vam tudi ceno. Za rezervacije ali ostale informacije jih kontaktirajte ter si zagotovite nepozabno doživetje v neokrnjeni naravi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar