E-objave

Objave iz vseh vetrov

Motorno olje Aral in BMW

/
/
/
819 Views

Motorna olja Aral in BMW so izjemno kvalitetna motorna olja, ki so dobavljiva v različnih viskoznostih, med katerimi je prav gotovo vsaj pri bencinskih motorjih najbolj razširjena viskoznost 10W40. Cene motornih olj teh dveh znamk so zelo primerjlive in znašajo nekje med 5 in 8 evrov, odvisno od viskoznosti. Te cene seveda veljajo za enolitrsko embalažo.

Motorno olje Aral je primerno za najrazličnejša vozila, saj imajo v ponudbi tako olja za bencinske, kot tudi dizelske motorje, kot smo že omenili, pa so na voljo tudi različne viskoznosti.

Motorno olje BMW je v osnovi najbolj primerno za vozila znamke BMW, kar seveda ne čudi. S takim motornim oljem, bo vaš BMW oziroma njegov motor zagotovo deloval brez problema, olja znamke BMW pa so primerna tudi za druga motorna vozila.

Poleg naštetih vrst motornega olja, so vam seveda na voljo še najrazličnejše ostale znamke motornih olj. Pred nakupom pravega olja, si vsekakor oglejte navodila za uporabo vašega avtomobila, saj bi tam moralo pisati, katero motono olje priporočajo za vaše vozilo.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar