E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kako zmanjšati stroške tiskanja

/
/
/
664 Views

Tiskanju raznoraznih dokumentov se ne moremo izogniti in čeprav veliko komunikacij poteka prek spleta, tiska na papirju ne bo nadomestilo ničesar. Same naprave-tiskalniki so dokaj cenovno ugodni, visoke pa so cene barv in kartuš. Stroške tiskanja boste najlažje zmanjšali, če se boste že pred nakupom pozanimali o cenah kartuš ali tonerjev. Vzemite pa v zakup, da se lahko različni odtenki barv kar precej razlikujejo po cenah. Razlike v cenah pa se pojavljajo tudi pri kartušah za običajne tiskalnike in tonerjih za laserske tiskalnike. Laserski tiskalniki so precej hitrejši od običajnih, zato se vedno več ljudi odloča zanje.

Druga, verjetno še najboljša možnost pa je najem tiskalnika, da prav ste slišali. Zadnja leta se na trgu pojavlja tudi možnost najema tiskalne opreme, sam proces pa je sila preprost. Na spletni strani ponudnika si lahko ogledate različne pakete ponudb, običajno lahko najamete različne modele, od najbolj osnovnih do res naprednih multifunkcijskih naprav. Primer ponudbe: najem printerja.

Podjetje SmartPrint je eno izmed slovenskih podjetij, ki vam omogoča najem tiskalnika po precej ugodnih cenah. Cene se začno že pri 35€ za osnovne modele, najamete pa lahko čisto navadne tiskalnike ali pa zmogljive tiskalnike in kopirne stroje. V ceno je všteta poraba za določeno število barvnih ali črnobelih izpisov strani. Svetujem vam, da si ogledate spletno stran omenjenega podjetja, v preglednih razpredelnicah boste našli vse podatke, ki jih potrebujete, v veliko pomoč pa vam bo tudi primerjava cen in prihrankov. Omenjeno podjetja pa vam nudi celo enomesečno testiranje njihovih storitev brezplačno!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar