E-objave

Objave iz vseh vetrov

Izbira prave sedežne garniture

/
/
/
675 Views

Izbira prave sedežne garniture je precej zapletena, čeprav se sprva ne zdi tako. Prvi korak je definitivno izmera prostora, ki je namenjen temu kosu pohištva. Drugi korak pa je izbira primernega ponudnika. Na voljo so vam že vnaprej izdelane sedežne garniture poljubnih oblik, odločite pa se lahko tudi za izdelavo sedežne garniture po naročilu. Izdelava sedežne garniture po naročilu ima ogromno prednosti, vzemite pa v zakup, da je izdelava katerekoli stvari po naročilu malce dražja od nakupa sedežne garniture iz masovne proizvodnje.

Eno izmed podjetij, ki se ukvarja z izdelavo prestižnih sedežnih garnitur visoke kvalitete je podjetje Kopač Interier d.o.o. iz Ljubljane. V njihovi ponudbi boste našli predvsem sedežne garniture, na voljo pa so vam tudi mize, fotelji, blazine, dizajnerske preproge, odeje, kamini in še kaj. Med njihovimi referencami boste našli kar precej zelo znanih diskotek, casinojev, hotelov in drugih priznanih ustanov. Njihovo vodilo so kvaliteta, udobje ter zdrav način sedenja. Lahko si ogledate ponudbo že vnaprej izdelanih sedežnih garnitur, brez problema pa vam jo izdelajo v celoti po naročilu. Izbirate lahko med poljubnimi oblikami, ravnimi, pravokotnimi ,okroglimi ali zaobljenimi, prav tako pa lahko izbirate med različnimi barvnimi kombinacijami in materiali.

Ko ste izmerili prostor za sedežno garnituro morate izbrati le še primeren model. Upoštevajte tudi faktor čiščenja sedežne garniture. Če imate doma otroke ali pa hišne živali, izberite tako sedežno garnituro, ki jo ne bo prav težko očistiti ali pa najdite globinsko čiščenje sedežnih garnitur. Dobra sedežna garnitura pa mora vsekakor biti udobna, zato se pred nakupom nanjo le usedite za par minut in tako izberite tisto, ki bo najbolj primerna za vaš način sedenja.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar