E-objave

Objave iz vseh vetrov

Posteljnine za otroke

/
/
/
652 Views

Ko izbiramo posteljnino imamo v mislih dve stvari, prva je zagotovo materiali iz katerih so posteljnine narejene, druga pa je motiv oz. poslikava posteljnine.

Pri odraslih sam motiv ne igra tako veliko vloge kot jo igra pri otroških posteljninah. Spanec je izredno pomemben, zato je ključno, da se v postelji počutimo udobno. Za udobje v postelji skrbi predvsem vzmetnica ter blazina na kateri spimo ter pa odeja in posteljnina. Za posteljnino je izredno pomembno, da je izdelana iz naravnih ter koži prijaznih materialov. Naravni materiali predvsem bombaž so zelo učinkoviti pri uravnavanju vlage ter preprečevanju potenja. Kvaliteten bombaž ne povzroča alergij in vnetij kože, ki so pri otrocih precej pogosta, saj so bolj občutljivi kot odrasli. Za kvalitetno posteljnino je pomembno tudi, da se ne preoblikuje ter ohranja barve in obliko materiala.

Kot sem že omenil pa otrokom omenjene stvari niso pomembne razen vzorca. Posebna otroška posteljnina z motivi najljubših otroških risanih junakov vam je na voljo v spletni trgovini podjetja Transfera d.o.o. spletna trgovina se imenuje LolyShop. V spletni trgovini najdete veliko izdelkov povezanih z raznimi filmskimi junaki za najmlajše in tudi mladostnike. Vzorci v podobi Miki Miške, Lokomotivčka Tomaža, Planeta živali, Spidermana, Ninja Želv, HelloKitty in drugih.

Na voljo imajo tako posteljnine in dodatke za punčke kot tudi fantke. Vaši najmlajši bodo ob takih motivih naravnost navdušeni. Posteljnine boste našli v različnih merah, če pa vas zanimajo je najbolje, da se obrnete na spletno trgovino LolyShop ter tam poiščete izdelke, ki bi bili primerni za vašega otroka.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar