E-objave

Objave iz vseh vetrov

Laserski tiskalniki in tonerji zanje

/
/
/
659 Views

Želja vsakega posameznika je, da pri potrošnem materialu prihrani čimveč denarja, nič drugače ni pri nakupu kartuš ali tonerjev za vaše tiskalne naprave. Dejstvo je, da so kartuše in tonerji precej dragi, velikokrat pa se pojavi še dilema, ali izbrati originalen ali pa kompatibilen toner. Razlog za nakup kompatibilnega tonerja pa je predvsem nižja cena od originalnega izdelka, vendar dejstvo je, da so lahko kompatibilni tonerji velikokrat precej slabši od originalnih izdelkov, ni pa nujno.

Originalni tonerji so preizkušeni in testirani s strani proizvajalca tiskalnikov pri kompatibilnih tonerjih pa tega ni za pričakovati. Pri zelo veliko kompatibilnih tonerjih se pojavljajo napake, ki naredijo vaš toner v celoti neuporaben. Zato je priporočljivo, da za svojo napravo vedno uporabite le originalen toner, ki bo poskrbel, da bo vaša naprava delovala pravilno in brez težav. Višja bo tudi kakovost tiskanja, saj je barva v kompatibilnih tonerjih vprašljive kvalitete. Izbira je še vedno vaša in lahko se odločite tako za kompatibilne kot tudi originalne tonerje, specializirane trgovine običajno ponujajo dve vrsti tonerjev in kartuš kar eno ob drugi, vendar vam vseeno svetujem nakup originalnih kartuš s katerimi ne boste imeli težav.

Največ boste še vedno prihranili, če boste izbrali najugodnejšega trgovca, saj so marže pri trgovcih različne in tako lahko veliko prihranite že samo z izbiro prave trgovine. V spletnih trgovinah vam nudijo kvalitetne izdelke, ki pa so dobavljeni izredno hitro. Če naročite izdelek do 15. ure tekočega dne, bo pri vas že naslednji dan. Ker pa so prepričani v kvaliteto svojih storitev pa vam nudijo kar 2 letno garancijo na izdelke. Da pa vam tiskanje ne bo povzročalo težav pa si zagotovite kvaliteten tiskalnik in kartuše.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar