E-objave

Objave iz vseh vetrov

Lesena notranja vrata po meri

/
/
/
730 Views

Vrata so precej pomemben del našega stanovanja ali hiše. Naj bodo to vhodna ali pa notranja vrata. Vhodna vrata igrajo veliko vlogo pri samem izgledu stanovanja, varujejo pa naš dom tudi pred morebitnimi vlomilci in neprijaznim vremenom. Vhodna vrata so lahko aluminijasta, izdelana iz PVC-ja, lahko pa so tudi lesena. Možne so tudi kombinacije omenjenih materialov, zato ste pri oblikovni podobi vrat precej neomejeni.

Seveda lahko kupite tudi tipska vrata izdelana v obratih za masovno proizvodnjo, vendar vam svetujem nakup vrat izdelanih po meri, saj tako lahko dobite izdelek prilagojen vašim potrebam obenem pa lahko izbirate tudi videz vrat. Izdelovalci vrat po meri vam izdelajo vrata po vaših željah, izbirate lahko med že vnaprej pripravljenimi možnostmi, ki jih lahko poljubno kombinirate, obrtniku pa lahko dostavite tudi svoje komponente, ki vam jih vgradi.

Notranja vrata cenik boste našli na kateri izmed spletnih strani ponudnikov, tam vam bodo običajno podane tudi vse informacije, ki jih potrebujete pri nakupu vrata. Cene notranjih vrat se lahko precej razlikujejo med sabo, odvisne pa so od vaših želja in potreb.

Nakup notranjih ali zunanjih  vrat po meri se vam definitivno izplača, cena tako izdelanih vrat sploh ni tako dražja od tipskih vrat, dobite pa mnogo več. Pri masovni proizvodnji vrat se lahko velikokrat zgodi, da so vrata izdelana površno. Ekipa mizarjev, ki izdelujejo notranja vrata pa se vsakemu izdelku posebej posveti in tako vam zagotovi kvaliteten izdelek, ki vam bo služil še dolgo časa.

Mnogi izvajalci vam poleg izdelave lahko opravijo tudi montažo in demontažo vrat, najbolje, da kontaktirate izvajalca za katerega ste se odločili ter ga povprašate o omenjenih možnostih.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar