E-objave

Objave iz vseh vetrov

Predstavitev spletne strani Beli lotos

/
/
/
717 Views

Spletna stan beli-lotos.si je predstavitvena stran podjetja Beli lotos, tajski masažni center, Supanun Dolenc s.p., ki se ukvarja z wellness centrom Beli lotos. Stran je ima zelo dobro obliko in se na njej zelo lahko znajdete. Ta stran je namenjena strankam, tako novim, kot strarim, saj na njej lahko najdejo vse informacije o wellness centru, ki ga stran opisuje. Na tej strani si lahko ogledate njihov arhiv novic podjetja, tako da boste zmeraj na tekočem in boste izvedeli, ali imajo kaj zanimivih ponudb ali, če imajo kakšne popuste za njihovo ponudbo, ki jo lahko seveda tudi najdete na spletni strani.

Na levi strani strani imajo meni poln kategorij o njihovi ponudbi, kategorijo za pakete, darilne bone, galerija, cenik in kategorija za kontakt, na kateri boste našli njihove kontaktne informacije obenem pa tudi zemljevid Google Maps, ki vam pokaže kje točno se nahajajo na zemljevidu.

V kategorijah za ponudbe imajo napisane kratke opise poteka ponudbe. Pod kategorijo Paketi lahko najdete pakete tretmajev, ki jih nudi center. Pod kategorijo Darilni boni lahko naročite darilne bone preko naročilnega obrazca, ki je tam na strani. Pod kategorijo Galerija lahko najdete slike wellness centra in slike izgleda različnih tretmajev, ki jih nudijo. V kategoriji Cenik imajo podan cenik ponudbo, kot tudi informacije popustov, kadar jih imajo.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar