E-objave

Objave iz vseh vetrov

Tečaj angleščine v tujini – najboljše presenečenje!

/
/
/
608 Views

Tuji jeziki so mi bili pri srcu že v osnovni šoli, ko sem se začela učiti angleško (kot del rednega pouka) in poleg tega še francosko (kot izbirni predmet). V gimnaziji sem angleščini in francoščini dodala še španščino in dobro vem, da bo študij jezikov tisto, za kar sem bom odločila po maturi.

Kljub temu, da mi jeziki ležijo in mi gredo po ocenah sodeč zares dobro, pa sem si od nekdaj želela, da bi imela možnost preizkusiti svoje znanje v pravem, pristnem, naravnem okolju nekega jezika. In ko sem spomladi v drugem letniku praznovala rojstni dan, so me domači in sorodniki prijetno presenetili. Vsi skupaj so mi podarili tečaj angleščine v Londonu!

Darilo me je precej presenetilo in tudi razveselilo. Marsikomu se tečaj angleščine morda ne bi zdel nič kaj posebnega, a sama doslej še nisem veliko potovala, v Veliki Britaniji pa sploh še nisem bila (za razliko od nekaterih mojih sošolk, ki so London skupaj s starši obiskale že večkrat).

Na tečaj angleščine v London

Poleti sem se torej odpravila na tečaj angleščine v London. Bivala sem pri starejšemu paru, ki se je odločil s sprejemom mladih iz različnih delov sveta v svoj dom širiti svoja obzorja in spoznavati tuje kulture, in odlično smo se ujeli. Vsako dopoldne sem seveda imela tečaj angleščine, popoldne pa sem preživela nekaj s prijatelji, ki sem jih spoznala na tečaju, nekaj s prijaznima gostiteljema, ki sta mi povedala veliko o tem, kako se pri njih živi, kakšne so navade, kakšne tradicije …

Ja, zagotovo lahko pritrdim, da je bil ta tečaj angleščine ena najboljših stvari, ki so se mi pripetile v življenju, in seveda upam, da bom lahko London obiskala tudi naslednje poletje.

Poleg domačim pa se moram zahvaliti tudi agenciji preko katere sem potovala in tudi organizira tečaje tujih jezikov v tujini. Gre za Lta d.o.o. iz Slovenske Bistrice, ki je z izbiro šole, tečaja in programa navdušila tako mene kot moje doma.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar