E-objave

Objave iz vseh vetrov

Toplotne črpalke za sanitarno vodo pri podjetju Tersus

/
/
/
707 Views

Toplotne črpalke za sanitarno vodo so termodinamične naprave, katere sprejemajo toplotno energijo iz oklja in jo s pomočjo kompresorja ogrejejo. Toplotne naprave lahko znižajo račun za ogrevanje tudi do 70% v primerjavi z ogrevanjem na kurilno olje ali lesa, poleg tega pa tudi zmanjša emisije CO2 tudi za več ket 70%. Z vgradnjo toplotne črpalke tako ne boste samo privarčevali pri stroških ogrevanja, temveč boste v veliki meri pripomogli tudi k znižanju obremenitve okolja s CO2. Toplotne črpalke so v Sloveniji že dobro poznane, saj  se intenzivno vgrajujejo že več kot 20 let. Danes veljajo za enega najbolj ekonomičnih načinov segrevanja sanitarne vode, saj mesečni strošek za toplo vodo znaša le nekaj evrov. Prednost toplotnih črpalk je tudi to, da zavzamejo malo prostora in jih lahko uporabljamo preko celega leta.

Vgradnja toplotnih črpalk zrak-voda je enostavna in ne zahteva večjih gradbenih posegov, kot je to pri toplotnih črpalkah zemlja-voda ali voda-voda. Za njihovo delovanje ni potrebno izdelate nikakršnih vrtin ali zemljskih konektorjev. Montaža toplotne črpalke zrak-voda je podobna montaži običajne klimatske naprave in jo je mogoče opraviti v enem dnevu. V kolikor iščete rešitev za centralno ogrevanje vaše novogradnje ali pa želite zamenjati obstoječo kurilno napravo z najnovejšo varčno tehnologijo ogrevanja s toplotnimi črpalkami zrak-voda, je to zelo dobra investicija v prihodnost za vašo prihodnost.

Podjetje Tersus je eksluzivni zastopnik in distributer toplotnih naprav v Sloveniji. V podjetju nudijo projektiranje, vgradnjo, vzdrževanje in servis toplotnih črpalk. Vgradnja se vrši preko pooblaščenih monterjev na področju cele Slovenije.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar