E-objave

Objave iz vseh vetrov

Ameriški ali vgradni hladilnik

/
/
/
669 Views

Če kupujete nov hladilnik imate v glavnem dve izbiri, hladilnik z zamrzovalnikom ali pa samo hladilnik. Vgradni hladilnik je precej bolj praktičen in čeprav običajno tisti zamrzovalniki niso ravno veliki, so zelo pripravni pri shranjevanju hrane, ki jo imamo namen porabiti v kratkem. Če si delamo zalogo za dalj časa pa je tako ali tako potrebna zamrzovalna skrinja.

Ameriški hladilniki pa so precej drugačni od tistih, ki jih poznamo. Prva stvar, ki jo boste opazili je ta, da so večji. Velik je tako prostor za zamrzovanje kot tudi hladilni prostor, to vam omogoča shranjevanje večjih količin hrane, kar je primerno za večje družine, ali tiste, ki nimajo prostora za zamrzovalno skrinjo.

Pa si oglejmo nekaj prednosti in slabosti takih hladilnikov. Prednost je ta, da lahko vanj spravite več hrane, kot smo že omenili. Ponujajo tudi kar nekaj uporabnih funkcij kot je izdelava ledu, lcd zasloni, različni predali namenjeni različnim priložnostim, poudariti je treba tudi izgled saj ga kuhinji dodobra polepšajo.

Nekatere izmed negativni strani so te, da je ta hladilnik malce dražji kot ostali hladilniki, večja je tudi poraba elektrike in pa seveda prostora. Vendar če imate dovolj prostora ter proračuna za nakup takega hladilnika vam zagotovo ne bo žal. Oglejte si različne kakovostne znamke kot sta pri nas Beko in Gorenje, nepoznanih znamk pa raje ne kupujte saj je večji problem z morebitnim servisom. Če želite več nasvetov o obeh vrstah hladilnika pa povprašajte prodajalca v trgovini z gospodinjskimi aparati.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar