E-objave

Objave iz vseh vetrov

Balerinke izražajo udobje

/
/
/
619 Views

Služba vsake ženske zahteva tudi urejenost, še zlasti pri tistih, ki imajo pri svojem delu opravka s strankami. To zahteva tako primerna oblačila kot obutev, vendar pa vsi vemo, da včasih k delu ne spadajo ravno salonarji.

Sama sem učiteljica naravoslovja in večino svojega delovnega časa stojim. Če bi nosila salonarje, bi me ob koncu službe noge zagotovo tako bolele, da se niti domov ne bi mogla pripeljati, kaj šele poskrbeti za svojo družino. In tako sem čevlje s peto (tudi tiste z nekoliko nižjo) že na samem začetku svoje učiteljske kariere odmislila. Namesto njih sem se raje odločila za balerinke.

Večinoma nosim nekoliko elegantnejše čevlje zgolj za v službo, kajti stara sem malo čez trideset let in v prostem času tako kot večina mojih prijateljic najraje nosim športno obutev. Za službo ta seveda ni primerna, čeprav bi bila verjetno najbolj udobna. Balerinke pa so odlična rešitev – na voljo so v toliko modelih in barvah, da jih lahko kombiniraš povsod, poleg tega pa so tudi zelo udobne. Tako mi v njih ni problem cel dan stati pred tablo, pa tudi, če peljem svoje učence kam ven, v njih z lahkoto hodim.

Pa še za nekaj jih uporabljam. Kadar greva z možem »na lepše« oziroma na kakšen dogodek, kjer moram biti urejena še bolj, namreč obujem čevlje s peto, ki se k obleki ali krilu bolje podajo in me tudi nekoliko povišajo ter tako izboljšajo videz postave. Vendar pa je v takšnih čevljih težko zdržati dolgo ali v njih celo noč preplesati. Takrat so balerinke tista udobna rezerva, v katero se preobujem potem, ko videz ni več tako pomemben. Če ne drugega, jih imam pri sebi tudi zato, ker je v njih enostavno voziti.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar