E-objave

Objave iz vseh vetrov

Blendtec Home blender za domačo uporabo

/
/
/
661 Views

Smoothie-ji ali kašasti sokovi so obnoreli svet! Ker so tako okusni, zdravi in enostavni za pripravo, jih v svojo prehrano vključujejo tako vegani in presnojedci, kot tudi tisti, ki bi le radi izboljšali svoje prehranjevalne navade. Prednost smoothie-ja je, da lahko z njim na okusen način zaužijemo tudi tista zdrava živila, ki nam sicer ne teknejo, za to pa nam ni treba porabiti veliko časa.

Za pripravo smoothie-jev poleg svežih rastlinskih sestavin potrebujemo le še blender – mešalnik, teh pa je na tržišču vedno več. Razlikujejo se predvsem v kvaliteti in zmogljivosti, torej v tem, kako hitro in efektivno z njimi mešamo. Nizkocenovni blenderji so na primer primerni le za mešanje napitkov iz mehkega sadja, ne omogočajo pa mletja oreščkov, priprave gladkih zelenih smoothie-jev in presnih juh, presnih namazov in drugih zahtevnejših jedi. Najzmogljivejši blenderji, kot je BLENDTEC HOME za domačo uporabo, za razliko od njih ne delujejo na principu ostrih rezil, ampak svojo moč dosežejo s velikim številom vrtljajev na sekundo. Na ta način doseže BLENDTEC HOME BLENDER s svojimi 1560W moči nepredstavljivo zmogljivost, s katero brez težav zmelje ali zdrobi tudi najtrše sestavine, kot so oreščki, suho sadje, žita, led in zamrznjena živila.

S svojim novim BLENDTEC HOME blenderjem boste lahko uživali v pripravi presne in kuhane hrane, predvsem pa sadnih in zelenih smoothie-jev, namazov, prelivov in omak, presnih juhic , sorbetov in sladoledov, masla iz oreščkov, rastlinskega mleka in drugih receptov. Upravljanje BLENDTEC HOME blenderja je enostavno in moderno, saj tako imenovana “Smart Touch Tec-nology” omogoča upravljanje s tipkami na dotik. Upravljate ga lahko sami, ali pa s pritiskom na gumb enostavno izberete enega od že pripravljenih mešalnih programov. BLENDTEC HOME BLENDER odšteva čas mešanja in se ustavi sam, zato se lahko med mešanjem brezskrbno umaknete stran od aparata.

Nenazadnje je njegova prednost v njegovi moderni in praktični obliki, zaradi katere se izvrstno prilega na večino kuhinjskih pultov. Svojega BLENDTEC HOME blenderja tako ne bo treba skrivati, ampak ga boste ponosno in z veseljem postavili na vidno mesto, kjer bo čudovito popestril tako izgled kuhinje kot vaš vsakodnevni jedilnik.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar