Kako najhitreje do dogodka

Organiziranje dogodka je lahko precej stresna stvar, saj nam pobere veliko časa, lahko pa tudi denarja. Na srečo se je na spletu pojavil nov portal, ki vam bo omogočil veliko lažjo organizacijo kakršnegakoli dogodka  ali pa zasebne zabave.

Cilj portala http://www.planster.si/ je, da bi na njem bilo zbranih čimveč ponudnikov različnih storitev. Če na primer za vašo zabavo potrebujete band in nekoga, ki vam bo izdelal vabila, lahko to precej enostavno storite s tem, da ponudniku pošljete povpraševanje. Trenutno vam je omogočen tudi brezplačen vpis ponudnikov, zato izkoristite to priložnost, dokler je še brezplačna. Prepričajte se le, da spadate v katero izmed primernih kategorij.

Na prvi strani vas čaka gumb za vpis v bazo ponudnikov ter pa razdelki, ki vodijo do treh glavnih skupin in sicer glasbe, zabave in pa najema. Vsaka izmed glavnih kategorij pa je razvrščena še v kar nekaj podkategorij in tako boste v kategoriji glasba našli podkategorije v katere se lahko vpišete DJ-ji, inštrumentalisti, pevski zbori, solisti ter skupine in ansambli. V kategoriji zabava se lahko vpišete imitatorji, povezovalci dogodkov, komiki, plesalci ter drugi zabavljači, ki popestrite različne dogodke.

Kategorija najem je namenjena osebam, katerih storitev lahko najamete za poljubno dolgo. Najamete lahko fotografe ali snemalce, varnostnike za prireditve, prevozna sredstva in pa tudi prostore za prireditve. Fotograf bo posnel kvalitetne fotografije vašega dogodka ali poroke, njihovo ponudbo pa si oglejte na portalu. Kategorija drugo pa vsebuje še nekaj drugih podkategorij. Svetujem vam, da si spletno stran ogledate, saj lahko vpis kot ponudnik na portal poveča vaše možnosti za posel, ter vam prinese večjo prepoznavnost, kar je v svetu šovbiznisa izredno pomembno.

Leave a Reply