E-objave

Objave iz vseh vetrov

Nakup nepremičnine na javne dražbe nepremičnin

/
/
/
687 Views

Kako super in kako odličen občutek je, ko smo se odločili za nakup nepremičnine. Seveda ni pomembna samo odločitev pač pa še marsikaj drugega in sicer tudi naše finančno stanje. Morebiti smo varčevali ali pa si denar kje izposodili. Sedaj pa je najbolj pomembno, da za ta denar dobimo kar najboljše. In kje drugje si bomo to zagotovili kot pa na najboljši možni način in sicer javne dražbe nepremičnin. Ne samo, ker je cena velikokrat nižja od cen nepremičnin v redni prodaji, pač pa tudi za to, ker je nakup varen in zelo enostaven.

Ker so javne dražbe nepremičnin javne, imamo vsi enake možnosti in sicer med drugimi je tudi ta, da lahko predhodno pregledamo vso ponudbo dražb. Izberemo ustrezno nepremičnino in se »potegujemo« zanjo. Pred samim pristopom bomo poravnali določen znesek, kateri je običajno določen procent vrednosti izklicne cene nepremičnine, katera nas zanima. Vendar so javne dražbe nepremičnin takšne, da nimamo česa izgubiti. Tudi tega zneska ne, v primeru, da ničesar ne kupimo, saj se nam ta v tem primeru tudi povrne. V kolikor pa smo srečnež in je nepremičnina naša, potem se ta znesek odšteje od celotne vrednosti. Praviloma, vse varno in hitro.

Javne dražne nepremičnin, kot so recimo dražbe123 nam zagotavljajo ugoden in predvsem udoben nakup. In to je običajno tisto, kar smo želeli doseči, ne samo na dražbi pač pa tudi v vsakdanjem življenju. Vedno stremimo k temu, da kakšen everček prihranimo in, če se nam ta možnost, ponuja, ni razloga, da je ne bi izkoristili. Javne dražbe nepremični pa so ena takšnih možnosti.

Vsekakor je najbolj pomembno, da so javne dražbe nepremičnin javno dostopne, zato ker nepremičnine ne kupujemo pogosto in običajno le enkrat v življenju in je pomembo, da so nam na voljo vsem enake možnosti, katere izkoristimo ali ne.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar