E-objave

Objave iz vseh vetrov

Turistične agencije, organizirajo potovanja

/
/
/
521 Views

Turistične agencije naročnikom organizirajo potovanja . Poleg tega pa lahko turistične agencije same na razne načine organizirajo potovanja. Pri tem gre za združevanje več storitev. Osnova za organizacijo je zaznana želja. Slednjo turistične agencije oblikujejo na razne načine, ki so za naročnike najbolj zanimive.

Naročniki hočejo na eni strani prestiž, na drugi pa cenenost, najdejo pa se tudi taki, katerim je najpomembnejši dober kompromis med plačanim in dobljenim. Turistične agencije lahko organizirajo potovanja tudi na razne druge načine. Na trgu se lahko pojavi ponudba določene storitve po ugodnih pogojih. Lahko pa je na trgu tudi več ponudb storitev po ugodnih pogojih. Nudijo jih razni ponudniki storitev, ki željo s tem pridobiti nekaj zaslužka. Ne morejo pa ponudbi dodatne storitve, ki bi skupaj predstavljale zaokroženo ponudbo. Temu primerno turistične agencije prevzamejo nalogo združevanja različnih ponudb. Z izkušnjami in znanjem znajo na eni strani izbrati prave storitve, na drugi strani pa vedo kje te storitve lahko dobijo po optimalnih pogojih. Izbrati prave storitve pomeni, najti storitve, ki ugajajo naročnikom. Gre za vrsto storitev, ki sodijo v predvsem klasično skupino turističnih storitev, kot so prenočišča, hrana, pijača, prevoz in podobno. Poleg tega lahko k tem osnovnim storitvam turistične agencije dodajo nekatere druge turistične storitve. Slednje ne sodijo v klasične storitve, saj niso tako pogosto prisotne. Veljajo pa za zanimive. Gre za razne storitve, ki so zanimive v krajšem, omejenem časovnem obdobju. Čez čas teh storitev ni mogoče dobiti, pridobitev je v najboljšem primeru možna le pod izjemnimi pogoji ali pa je potrebno čakati primeren čas. Turistične agencije z izkušnjami znajo poiskati privlačne ponudbe. Privlačna ponudba je dobra turistična storitev, katera je všeč dovolj veliki množici naročnikov.

Iz izkušenj turistične agencije tudi vedo, kako morajo biti takšne privlačne ponudb oblikovane v svojih lastnostih, da bodo na eni strani navdušile naročnike in bile hkrati donosne.

http://agencija-oskar.si/

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar