E-objave

Objave iz vseh vetrov

Ponudba podjetja 1a pohištvo

/
/
/
673 Views

Zamislili ste si, da boste istočasno renovirali stanovanjski del vaše hiše kot tudi poslovni del, saj imate glavno pisarno svojega podjetja kar v domači hiši, vendar ne veste ali obstaja ponudnik, ki vam lahko naredi vse točno tako kot si vi želite in da ne bi rabili iskati uslug več različnih ponudnikov.

Podjetje 1a pohištvo je vaša rešitev, saj ponujajo tako pisarniško pohištvo, kot tudi vse potrebno za v stanovanjski del vaše hiše. Poleg tega 1a podjetje ponuja tudi projektiranje celotnega izgleda, servis pohištva, dizajnersko in tudi retro opremo. Pisarniško pohištvo pri tem podjetju pa je res zelo raznoliko, saj ponujajo pisarniško pohištvo za recepcije, direktorske pisarne, konferenčne in klubske sobe. V ponudbi imajo tudi vse potrebne dodatke za pisarniško pohištvo, kot so npr. steklene vitrine, predelne stene, svetila, trezorje, table in oglasne deske, varnostne omare, nosilce za računalnike, koše za odpadke, držala monitorjev, cvetlična korita, zelo različne stole (direktorske, konferenčne, operativne, enosede in večsede, klopi za obiskovalce in tudi stole za proizvodnjo), vse vrste omar in regalov, kot seveda tudi skoraj kakršnokoli mizo vam srce poželi. Torej ponudba tega podjetja zares zajema čisto vse kar ste si zamislili, da si želite imeti v stanovanjskem delu vaše hiše, kot tudi v poslovnem delu.

Pisarniško pohištvo tega podjetja vam bo prineslo tudi večje zadovoljstvo vaših zaposlenih, saj bodo v službo prihajali z veseljem in zadovoljstvom ter bodo tako veliko bolj produktivni, s čimer bodo vašemu podjetju prinesli večji dobiček, katerega del boste zagotovo z veseljem, razdelili tudi med njih.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar