E-objave

Objave iz vseh vetrov

Maša in medved, nore dogodivščine za vse

/
/
/
758 Views

Ruska risanka, ki je prevedena že v kar nekaj svetovnih jezikov prinaša svežino med ostale risanke, ki se vrtijo po TV omrežjih. Prav zaradi svežine in drugačnosti je gledanost risanke Maša in medved fenomen med novodobnimi risankami. Na YouTube je vseh 54 epizod skupaj doseglo že skoraj 10 milijard ogledov.

Popularnost tudi izven TV ekranov

Otroci pa si želijo tudi izdelkov iz risanke s katerimi se lahko poistovetijo z junaki iz risanke Maša in medved. Tu pa vam lahko priskoči na pomoč spletna trgovina Bimbo. Med iskanjem Maše sem namreč ugotovila, da imajo eno največjih, če že ne največjo izbiro različnih izdelkov z motivom Maša in medved.

Pri njih najdete izdelke prav za vsako priložnost in vsak namen. Izberete lahko kakšno drobno pozornost med igračami, kjer pa najdete tudi zelo lepe kreativne kocke ali pa oblačila z motivom Maša in medved. Tu pa se njihova ponudba niti slučajno ne konča, saj pri njih najdete tudi šolske potrebščine z motivi iz risanke, kolesa, mini opremo, dodatke za otroško sobo in seveda tudi modne dodatke.
Med šolskimi potrebščinami lahko najdete šolske torbe in torbe na kolesih – trolleye, polne peresnice ter vrečko za športno opremo. Ker se znova približuje najbolj aktualno obdobje za šolske potrebščine pa sem prepričana, da se bo tu ponudba še izboljšala.
Za otroke starosti 3+ let imate na voljo kolo z motivom Maša in medved v dveh velikostih in sicer 10” ter 12”. Manjše kolo je primerno za otroke višine nad 110 cm, večje kolo pa je primerno za otroke višine okoli 120 cm.

Pod mini opremo najdete igralne kuhinje v katerih bo vaša deklica zasijala pri pripravi kosila. Zanimiva pa je tudi mini kuhinja Maša in medved, ki je sicer majhna, a izdelana z zelo veliko natančnostjo in daje celo vtis pomanjšane resnične kuhinje.

Zanimiva je tudi nočna lučka, ki si jo otrok sestavi kar sam. Deluje na baterije in ni nevarna za otroka. Ker je potrebno nočno lučko pred uporabo sestaviti (3D puzzle) pa jo bo otrok imel še raje, saj bo ponosen na svoj izdelek.

Med modnimi dodatki pa seveda ne manjkajo modne torbice, denarnice in vse drobnarije brez katerih mlade dame ne smejo na sprehod.
Prav vse izdelke pa tu žal ni mogoče našteti, saj je ponudba velika in kot sem opazila ob mojem nekajkratnem obisku se ponudba tudi redno spreminja in dopolnjuje. Če je tudi vaš otrok nor na Mašo in medveda in iščete izdelke s katerim mu boste polepšali rojstni dan ali ga želite razveseliti, ker je bil priden obiščite otroško trgovino Bimbo, ki jo najdete na naslovu www.bimbo.si.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar