E-objave

Objave iz vseh vetrov

Z dekoracijo do prijetnega ambienta v svojem domu

/
/
/
787 Views

Vse kar nas obdaja, nas lahko tudi navdihuje. Kar nas navdihuje pa lahko izrazimo in pokažemo še drugim na veliko načinov. En takšen možen način je lahko kar v našem domu. Ta je skrit pred drugimi očmi in dovolimo vpogled vanj le nekaterim. Tako se lahko izražamo skozi dekoracijo doma. Znotraj svojega doma smo lahko precej kreativni in nas nihče ne obsoja pri tem. Z lepimi dekoracijami lahko v svojem domu ustvarimo zelo lep ambient, ki je pomemben za naše počutje.

Dekoriranja našega doma se lahko lotimo na lastno pest ali pa za to poprosimo kakšnega prijatelja ali svetovalca. V slednjem primeru se lahko zgodi, da dobimo nekaj, česar si sploh nismo predstavljali ali pa mogoče celo nismo hoteli in so nas narobe razumeli. Vendar pa se v zadnjem času na spletu pojavlja kar precej člankov, slik in videov na to temo, tako da se lahko že s spremljanjem le-tega veliko naučimo in vnesemo tudi v svoj dom. S časom pa obstaja tudi čedalje več trgovin, ki so specializirane ali pa tudi ne za razne dekorativne elemente. Na spletu pa sploh obstaja enormno število tovrstnih trgovin, predvsem kitajskih, ki ponujajo dekorativne elemente po precej nizkih cenah ampak so po navadi ti elementi tudi dosti slabše kakovosti, nekateri celo strupeni.

Ambienta pa se žal ne da kupiti. Kupimo lahko le stvari s katerimi lahko pričaramo prijeten ambient. Ambient je torej to kar nas obdaja, po navadi je mišljen v prijetnem smislu. Vendar pa ne pride sam od sebe, ampak se je treba zanj potruditi. Nekateri ga ustvarijo že z lepim in udobnim pohištvom, ki naredijo dom sproščen in prijeten. Drugi pa za dober ambient poskrbijo z raznimi dekorativnimi elementi, ki popestrijo »dolgočasen« videz prostora. Zelo uporabna stran na to tematiko je stran Ambient dizajn. Najdete jo na tem spletnem naslovu http://ambientdizajn.si/ambient vsebina strani pa bo zadovoljila vse, ki prenavljate ali kupujete stanovanja, saj je polna idej in različnih nasvetov za opremljanje in samoizdelavo različnih izdelkov, ki bodo popestrili vaš dom.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar