E-objave

Objave iz vseh vetrov

Vas zanima kako vedeževanje deluje? Berite dalje

/
/
/
758 Views

Vedeževanje nas obkroža že mnogo let. Zadnja leta predvsem v obliki spletnih strani in takšnih ter drugačnih oblik oglasov v časopisih, in drugje. Ljudje vedno želimo vedeti čim več in naša prihodnost tu ni nobena izjema. Skoraj vsak izmed nas bi si želel vedeti, kaj mu prihodnost narekuje in kako se bo njegovo življenje odvilo, takšna je pač naša narava.

Prav zaradi tega, ker veliko ljudi želi vedeti, kaj jim bo prihodnost naklonila se je razvilo mnogo različnih tehnik napovedovanja prihodnosti in vedeževanja. Nekatere metode so precej bizarne, druge pa malce manj. Pod različnimi imeni poznamo različne tehnike vedeževanja, najbolj popularne so prav gotovo tarot karte. Skoraj vsak izmed nas pa ima doma babico, ki vsake toliko časa narobe obrne kavno skodelico in poizkuša iz usedline razbrati, kaj se ji bo v življenju zgodilo.

Ene izmed vedeževalk poizkušajo prihodnost strank napovedovati s kostmi mrtvih živali, nekatere s pomočjo kamenja, druge s pomočjo peres. Skoraj vsaka kultura je razvila svoje metode vedeževanja. Veliko vedeževalk misli, da imata ime ter datum rojstva veliko vlogo pri tem, kaj se nam bo zgodilo zaradi položaja ozvezdja v času našega rojstva. Sam v vedeževanje ne verjamem, a vsekakor je izbira vaša. Če vam bo napoved prihodnosti pomagala, da boste zrasli in se boste bolj samozavestno podali v svet, se za to le odločite.

Obstaja pa tudi ta možnost, da se zaradi napovedi prihodnosti obnašate kako drugače in si sami od sebe uresničite tudi precej splošne napovedi, ki so vam jih napovedali vedeževalci ali prerokovalke.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar