E-objave

Objave iz vseh vetrov

Moški suknjiči, ki izžarevajo mladost

/
/
/
879 Views

Suknjič je nekoč veljal za pražnje oblačilo, in če nisi imel primernega položaja, si ga oblekel zgolj ob praznikih ali za v cerkev. Suknjič pa danes zagotovo nima več takšnega statusa in je postal oblačilo, ki ga lahko vsak dan nosimo v službo, kot del sproščene mode za prosti čas pa ga lahko oblečemo tako rekoč za povsod.

Moški suknjiči in kombinacije

Je nujno, da se sodoben moški suknjič nosi v kompletu s hlačami, srajco in kravato? Vsekakor ne. Na voljo vam je kar nekaj bolj sproščenih možnosti:

1. Moški suknjič, ki ga oblečete k hlačam iz džinsa, lahko nadenete preko običajne majice (T-shirt) z zanimivim potiskom. Zraven obujte športne platnene copate.

2. Pod športno ukrojen moški suknjič lahko oblečete tako imenovano polo majico – najbolje, da enobarvno, njen ovratnik pa seveda privzdignite. Zraven obujte čevlje za prosti čas, ki se skladajo s polo majico – torej nekoliko boljše čevlje za prosti čas.

3. Pod moški suknjič se še vedno poda tudi srajca. K poslovni garderobi sicer ne smete nikoli nositi srajce s kratkimi rokavi, za prosti čas pa je to dovoljeno. Izberite srajco mladostnega kroja in barv ter primerno obutev za prosti čas.

4. Srajca in kravata pod športnim moškim suknjičem? Za nekoliko bolj ležerne dni je to dovoljeno tudi za v službo, celo takrat, ko imate spodaj hlače iz džinsa ali platna. Pazite, da bo kravata dobro usklajena s srajco in suknjičem, čevlji pa naj bodo usnjeni.

Mladi in suknjiči

Moški suknjiči niso nekaj, kar bi oblekli zgolj gospodje, temveč si jih radi nadenejo tudi mladi fantje pri dvajsetih. Tako so videti urejeni, a še vedno mladostni, saj običajno posegajo po modnih krojih in materialih, kjer je tudi veliko raznih poudarkov: zanimivi gumbi, kontrastni okrasni šivi, potisk in podobno. Suknjič ,ki si ga mlad moški kupi na primer za maturantski ples, podelitev diplome ali javni nastop, tako ni več obsojen, da bo naslednja leta ves čas visel v omari, temveč je dejansko uporaben kos garderobe.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar