E-objave

Objave iz vseh vetrov

Mikrovalovni sterilizator stekleničk

/
/
/
863 Views

Veliko žensk, ki išče enostaven način sterilizacije stekleničke za dojenčke, je mikrovalovni sterilizator stekleničk dobra izbira. Ta način sterilizatorja uporablja mikrovalovno pečico za ustvarjanje pare za sterilizacijo stekleničke. So zelo enostavni za uporabo in lahko steriliziramo steklenice v samo nekaj minutah. So lahki in kompaktni, tako, da so super za kakšne izlete ali pa počitnice. Vse kar potrebujemo je: Mikrovalovni sterilizator stekleničk, steklenice, vodo in navodila. Navodila za uporabo pa so naslednja:

  1. Najprej je treba oprati vse dele steklenice sterilizatorja s toplo milnice in nato sprati pred vsako uporabo.
  2. Nato je treba dodati vodo na dno mikrovalovnega sterilizatorja stekleničk. Količina vode se bo razlikovala glede na proizvajalca, ampak navadno bomo potrebovali približni 200 ml.
  3. Nato ga moramo dati steklenico in druge dele v sterilizator in ga pokriti s pokrovom tako, da se zaskoči. Nato ga pa postavimo v mikrovalovko.
  4. Mikrovalovko je treba nastaviti na primeren čas, ki je navadno odvisen od velikosti mikrovalovke. To je približno 2-6min. Ko konča je potrebno pustiti približno 2 minuti, da se ohladi v mikrovalovki.
  5.  Na koncu moramo previdno odstraniti pokrov, prepričati se moramo da je obrnjeno stran od nas, da se para izhlapi in nato previdno ravnati z njim, saj je po vsej verjetnosti še zelo vroč.

Tak sterilizator lahko varno sterilizira do 6 stekleničk v petih minutah. Izdelek ostane v zaprtem sterilizatorju sterilen do 24 ur. Mikrovalovni sterilizator stekleničk je primeren tudi za sterilizacije v hladni vodi. Seveda pa je glavna funkcija sterilizatorja, da zaščiti dojenčka pred škodljivimi bakterijami v mleku.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar