E-objave

Objave iz vseh vetrov

Vsi rezervni deli za motorje na enem mestu

/
/
/
1009 Views

Tako kot moramo redno vzdrževati in servisirati svoj avtomobil, je potrebno redno skrbeti tudi za vzdrževanje motorja. Pri tem imate vse možnosti: ali peljete motor na tako imenovan uradni servis, kjer vsi vemo, da boste odšteli za servisiranje veliko denarja tudi na račun dragih rezervnih delov in dragega potrošnega materiala, ali pa naredite tako, kot verjetno kdaj storite tudi pri svojem avtomobilu – pobrskate, kje so na voljo kakovostni in poceni rezervni deli za motorje in jih kupite sami, nato pa nesete k mehaniku, ki bo poskrbel za servis. No, razen če niste popoln amater in se na motorje sami spoznate oziroma ste celo šolani za področje mehanike,torej se lahko tudi dela lotite sami.

Kje se dobijo dobri rezervni deli za motorje?

Nekoč je bilo potrebno dele kupovati pri ponudnikih, ki so zastopali posamezne znamke, ali pa se odpraviti v kakšen večji motoristični prodajni center v tujini, kjer je bilo na voljo vse od delov do dodatne opreme in tudi oblačil. Danes pa lahko opravite ugodne nakupe tudi pri naših moto trgovinah, kjer imajo vse potrebno za različne znamke motorjev in to po cenah, ki so kar najbolj ugodne. Ena takšnih je moto center Yogi iz Velenja, ki ima poleg svoje matične prodajalne tudi trgovino v Ljubljani (natančneje na Šmartinski cesti oziroma v BTC-ju).

Tam se brez težav najdejo vsi rezervni deli za motorje in še marsikaj drugega, sicer pa vam je na voljo tudi njihova spletna trgovina, v kateri boste vse našli še hitreje in bo tudi primerjava med posameznimi izdelki in cenami bolj preprosta.

Kateri deli so potrebni najbolj pogosto?

Poleg raznih maziv, svečk ter zavornih cevi, se največkrat povprašuje po zobnikih in verigah, saj vsak motorist ve, da je sta veriga in zobnik bistvena za prenos moči in s tem za prijetno, udobno in tudi varno vožnjo. Kadar veste, da je potrebna menjava, lahko verigo in zobnik pri njih povsem enostavno izberete, če potrebujete pri tem kakšen dodaten nasvet, pa vsekakor velja, da se je najbolj kar oglasiti pri njih ali povprašati po telefonu.

V moto centru so namreč zaposleni izkušeni prodajalci, ki bodo z vami rade volje delili svoje znanje in vam pomagali z nasveti. In ko ste že pri njih … Preverite tudi dodatno opremo za svoj motor in seveda osebno zaščitno opremo. Vedno so namreč na voljo novosti, ki vam lahko pridejo prav.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar