E-objave

Objave iz vseh vetrov

Nekaj kratkih informacij o depilaciji

/
/
/
825 Views

Depilacija je eden izmed postopkov, katerega zagovarja veliko žensk, nekatere pa pravijo, da strašno boli. A te ga verjetno še niso poizkusile. Sam postopek je res malce boleč, a za lepoto se splača poskrbeti.

Veliko žensk se pri odstranjevanju dlak bojuje z britvico. Postopek je sicer cenovno ugoden, a zamuden, dlake pa niso odstranjene tako temeljito. Prav tako trpi tudi povrhnjica kože.

Voskanje pa je zelo hitro in učinkovito. Dlake se odstranijo zelo globoko, pri korenini. Ena izmed prednosti depilacije oz. voskanja je ta, da traja nekako dva tedna, preden dlake spet zrastejo.

Edina težava, ki jo imam z depilacijo sama je ta, da dlake ne smejo biti kratke, saj je jih ne da povoskati. Je pa res, da dlake za tem, ko zrastejo nazaj, niso več tako goste, kot prej. Če že omenjamo slabe stvari depilacije, se splača omeniti tudi ceno. V primerjavi z britjem je lahko voskanje kar drago. A glede na to, da po depilaciji traja dalj časa, da dlake zrastejo nazaj, se vam ni treba bati, da boste zapravili bogastvo.

V primeru, da se želite učinkovito znebiti dlak, pa se malce bojite, bi vam svetoval obisk kozmetičnega salona. Tam vam bodo zaposleni prijazno razložili celoten postopek in podali vse potrebne informacije. Še en nasvet, voskanja bo vesel tudi vaš partner, saj je koža po njem izredno gladka.

Zato kar pogumno, preko internega ali pa prijateljic poizvedite o katerem izmed salonov, s katerimi so bile zadovoljne vaše prijateljice. Ne bo vam žal.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar