E-objave

Objave iz vseh vetrov

Popolna sprostitev in maksimalni užitek v vaši dnevni sobi

/
/
/
944 Views

Vreče za sedenje so namenjene tako zdravim posameznikom, kot tudi tistim, ki imajo bolečine v hrbtenici, saj zaradi svoje oblike in polnila ne pritiskajo na vaše mišice in sklepe. Vaša teža se enakomerno razporedi po celotnem sedišču, kar zagotavlja popolno sprostitev vašega celotnega telesa.

Nič več bolečin v hrbtenici zaradi napačne drže pri sedenju

Vreče za sedenje so idealne za vse posameznike, ki sedijo dalj časa pred televizijo ali računalnikom. Polnilo iz stiropora preprečuje pritisk na določene točke v vašem telesu, kar pomeni, da boste neobremenjeno sedeli tudi po več ur. Oblika vreč za sedenje preprečuje slabo držo, glavobole, bolečine v hrbtenici in zgrbljenost. Primerne so tako za najmlajše, kot tudi starejše člane vašega gospodinjstva.

Udobje in estetski doprinos domu

Vreče za sedenje vašemu domu dodajo pridih udobja in razkošja. Z vrečami za sedenje boste popestrili tako vašo dnevno sobo, kot tudi spalnico in vaše kotičke za branje knjig. Za popestritev prostorov izberite v žive in raznobarvne odtenke, ki bodo prostor naredile modernejši in toplejši. Obstaja več različnih vrst, velikosti in oblik vreč za sedenje. Zunanjost vreče za sedenje je lahko iz enobarvnega ali večbarvnega usnja ali blaga ali iz kombinacije obeh. Polnilo vreče za sedenje je iz kroglic stiropora, katere omogočajo, da se vreča prilagodi vašemu želenemu položaju ter zagotovi maksimalno udobje.

Razvajanje za nosečnice

Nosečnice imajo pogosto težave z bolečinami v hrbtenici. Teža dojenčka hkrati tudi onemogoča mamici, da bi se udobno namestila na kavču in sprostila. Nakup velike vreče za sedenje je tako idealno darilo za vašo boljšo polovico, saj se bo na vrečo lahko usedla ali ulegla brez problema ter si razbremenila boleče noge in hrbtenico. Vašo nosečnico v jeseni in pozimi ne bo več zeblo med gledanjem televizije, saj bo polnilo vreče poskrbelo za potrebno dodatno toploto.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar