E-objave

Objave iz vseh vetrov

Citrin

/
/
/
878 Views

Vsak od nas si želi le najboljše zase in za svoje najbližje in zato velikokrat posegamo tudi po drugih talismanih sreče, kamnih, kristalih, ipd. Če si želite uspeha, osebne moči in obilja, potem je za vas primeren kamen citrin, ki je tako močan, da ga več nikoli ne boste želeli pustiti nikjer drugje, kot pri vas in vas bo večno spremljal.

Talisman za moč in obilje

Znajdemo se v prostoru, kjer še posebej sije ženska, ki izžareva ogromno moči in samozavesti, zavidljive lepote, nasmeha in veselja. Vprašamo se le kako ji uspe? Kajti tudi kljub trudu, žal sami ne dosežemo enakega. In ta pozitivna energija se tako hitro širi in prenaša, da so že vsi »okuženi« z njo.

Uspešna je v službi, okrog nje je polno iskrenih in pravih prijateljev, ima srečno družino in je videti naravnost popolna. Mogoče pa je skrivnost prav v tem, da se je tudi odločila za nekaj večjega, za nekaj kar je tako dobro vplivalo na njeno življenje in je sedaj jena moč tako izjemna, da ji ni para. In seveda si želimo zase enakega in tudi za naše najbližje. Vsi želimo okusiti to srečo, samozavest in ves uspeh, ki jo spremlja. Želimo si tega obilja, veselja in zadovoljstva.

Kamni in kristali

Če je tako in če je res vaša želja dovolj močna, potem je čas, da razmislite in si tudi zagotovite svoj citrin, ki vas bo spremljal in zaradi katerega boste nekoč tudi same mogoče deležne take pozornosti, kot jo je pritegnila ta ženska. Kdo pa si je ne želi? Mogoče pa vseeno ne, želite pa vse ostalo? Kljub temu je kamen primeren za vas in vaše najbližje. In, kako bi lahko nekoga bolj osrečili kot pa z golo srečo, uspehom, obiljem in lastnim zadovoljstvom? Torej je tudi odlična možnost za darilo, ki bo vedno našla prostor v vsaki denarnici, pod blazino, v žepu, v nakitu ali kje in kako drugače, odvisno od osebe.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar