E-objave

Objave iz vseh vetrov

Leseni metuljčki – nekaj novega na naših policah

/
/
/
1125 Views

Les je material, iz katerega lahko izdelamo vse, kar si želimo. V zadnjem času lahko občudujemo celo lesene ročne ure ali pa očala, o katerih smo pred leti lahko le sanjali. Naj povemo še, kako dobro izgledajo in če jih imamo, smo na njih lahko izjemno ponosni. Strokovnjaki pa menijo, da izdelki iz lesa poskrbijo, da je naše zdravje še posebej kvalitetno in da se ob njih počutimo izredno prijetno ter domače. Če jih imamo na sebi, pa še toliko bolje. Na trgu pa so se pojavili t. i. leseni metuljčki. Se vam sanja, o čem govorimo? Verjetno ne.

Kvalitetni leseni metuljček za poroko.

Leseni metuljčki so nekaj najbolj elegantnega, kar lahko opazimo na moškem

Sedaj ste verjetno dobili preblisk, o čem bo pravzaprav govora v nadaljevanju, kajneda? Nikakor nismo mislili na metuljčke kot živali, ampak na modni dodatek, ki bi ga lahko nosil prav vsak moški, ki je rad urejen in drugačen. Leseni metuljčki te vrste so namreč izjemno elegantni in zelo zanimivi na prvi pogled. Nastopajo v različnih oblikah in barvah, vsi pa imajo skupni imenovalec: izjemnost ter kvaliteta brez meja.

Modni leseni metuljček

Modni dodatek za vsako priložnost

Metuljčki iz lesa so torej mišljeni kot modni dodatek, in sicer za vsako priložnost ali pa vsaj za izjemne priložnosti, kamor prištevamo npr. poroke, posebne obletnice, sestanke … Barva tega modnega dodatka pa je torej odvisna od izbire lesa. Najbolj priljubljen je seveda oreh, ki izjemno pristoji moški obliki. Ta vrsta lesa je že sama po sebi izjemna in uporabljamo jo prav povsod. Ko pa gre za manjše izdelke, pa njegova izjemnost še bolj pride do izraza.

Bodimo torej nekaj posebnega

Če ste urejeni in imate radi novosti, potem vam metuljčki iz lesa ne smejo nikakor uiti. Naročite jih lahko kar preko spleta, kjer si lahko v ponudbi ogledate prav vse vrste tovrstnih modnih dodatkov. Ker so vsi res nekaj posebnega, se bo težko odločiti. Verjetno se boste odločili za nakup vsaj dveh, saj je to material, ki je uporaben in če ste urejeni in imate radi novosti, potem se boste zagotovo odločili še za tretjega.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar