E-objave

Objave iz vseh vetrov

SMS vedeževanje

/
/
/
1012 Views

Dandanes lahko s pomočjo telefona počnemo marsikaj, navsezadnje se jim ne reče zaman pametni telefoni. Lahko brskamo, se pogovarjamo, iščemo, celo izobražujemo, ipd. Lahko se tudi odločimo za sms vedeževanje http://www.balzamika.si/Brezplacno_sms_vedezevanje. Zanimivo, koliko različnih in uporabnih stvari nam omogočajo današnji telefoni, ki so nekoč služili zgolj enemu namenu, telefoniranju. Niti predstavljali si nismo takšnh, ki zmorejo vse to, kar zmorejo današnji.

Prerokovanje

Če nas zanima vedeževanje in smo mogoče skeptični kar se tega tiče, mogoče na nek način ne želimo osebno srečati vedeževalca ali vedeževalke, mogoče je ta za nas predaleč in smo tako primorani izbrati druge možnosti, se lahko odločimo za vedeževanje s pomočjo telefona in sicer za dopisovanje oziroma smse.

Smsi so kratkra sporočila, ki so vsekakor dobrodošla in morebiti smo vsakič ob zvoku, da nas čaka novo sporočilo, navdušeni. Kako šele bomo, če bomo vedeli, da je to od vedeževalke ali vedeževalca, da nam odgovarja na konrektno vprašanje, katerega smo zastavili.

sms vedeževanje

Vedeževanje preko sms sporočila

V življenju se nam prepletajo različna področja in različni dogodki, ki so vsekakor presenečenje in velikokrat ne moremo določenih niti sanjati, si jih predstavljati, pa se nam kljub temu zgodijo. In včasih so situacije, ko enostavno ne vemo kako naprej, kako ravnati ali pa nas zgolj zanima odgovor na določeno vprašanje. Mogoče se to tiče ljubezni, smo srečno ali nesrečno zaljubljeni, ali bomo ostali s sedanjim partnerjem ali partnerko, ipd.

Mogoče nas zanima kaj s področja financ. Ipd. Vprašamo lahko karkoli. In kar je najboljše je to, da to storimo brez predsodkov, saj se lahko odločimo za sms vedeževanje, kar pomeni, da ni nobenega pred nami, pred katerim bi lahko čutili, da se ne moremo izpovedati, ipd.

Napovedovanje prihodnosti

Torej, možnost za to, da vidimo v prihodnost oziroma nekdo drug vidi našo in nam jo zaupa, obstaja. Zato je dobro, če jo vsaj v resnično posebnih situacijah tudi izkoristimo in se prepričamo, kako naprej, kaj nas čaka, kdo so osebe v našem življenju, itd.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar