E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kako vpeljati zdravo hujšanje in kakšne so pogoste napake?

/
/
/
936 Views

Kdor išče hitro rešitev za shujšanje, lahko kar pozabi na to. Ker pač ne živimo v magičnem svetu, kjer bi nam nekdo lahko z enim zamahom čarobne palice priskrbel popolno postavo brez kakršnega koli dela na naši strani. Če iščete to, potem tale članek ni za vas.

Dieta za hujšanje

V nasprotnem primeru pa, če želite zdravo hujšanje in prehranjevanje uporabljati zato, ker bi radi živeli zdravo, ste vsekakor na pravi poti. Pogledali si bomo, kakšna je zdrava dieta za hujšanje in česa se je dobro izogibati, ko pride do hujšanja. Začnimo pa z nekaj razlogi zakaj je zdravo hujšanje toliko boljše od kakršnegakoli drugega in kakšne so pogoste napake, ki jih ljudje naredimo, ko se lotimo procesa hujšanja.

 

Ali ni zdravo hujšanje vsako hujšanje, ki ga poznamo?

Kratek odgovor na to vprašanje je, nikakor ne. V prvi vrsti vam polagamo na srce, da se zdravo hujšanje začne tako, da se v naše telo implementira zdrava dieta za hujšanje, ki bo od dneva, ko se odločimo za zdravo življenje, ostala z nami vse do konca življenja. Namreč, kot smo že rekli, izbiti si je treba iz glave, da obstaja hiter način hujšanja, ker pač preprosto ne. Treba se je s tem soočiti in se zavestno odločiti, da želimo od danes naprej živeti bolj zdravo.

Zdrav način prehranjevanja

Pozabite na kakršnekoli farmacevtske in zdravniške tablete, ki trdijo to ali ono. Kaj šele medicinski posegi. Vrniti se je treba k naravi in paziti le na to, kaj v svoje telo dan za dnem dajemo. Pogosta napaka, ki jo naredimo, je, da se odločimo in rečemo, da bo od danes naprej zdravo hujšanje naše življenje. Zdaj boste rekli: »Pa ravnokar ste trdili, da se moramo takole odločiti!« Da, res je. Ampak počasi. Za zdravo hujšanje je potreben čas in seveda samodisciplina. Predlagamo, da počasi začnete z menjavo raznorazne hrane.

 

Najpomembnejše je, da se izločijo tovarniško pridelani sladkorji – pijača, čokolade, bomboni in podobno. Če za začetek začnemo z izločanjem tega, bo čisto dovolj. Potem je na vrsti več gibanja in seveda malo po malo menjati nezdravo hrano za naravno in biološko pridelano.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar